Het sportplatform van de gemeente Epe

Nieuwe sportseizoen trapt af met de Nationale Sportweek 2023!

Sport inspireert, verbindt en levert een belangrijke bijdrage aan de samenleving en ieder individu. Sport bepaalt voor een deel wie we zijn, wat we doen en vooral met wie we dat doen. Deelnemen aan sport betekent vaak deelnemen aan de maatschappij. Tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek willen wij zoveel mogelijk mensen in Nederland met plezier laten sporten en bewegen, ieder op zijn eigen manier.

Van 15 tot en met 24 september 2023 is de twintigste editie van de Nationale Sportweek. Uiteraard kan jij als gemeente, sportbedrijf, sportbond, sportclub of school weer meedoen. Tijdens de Nationale Sportweek maken (nieuwe) sporters laagdrempelig kennis met het sport- en beweegaanbod bij hen in de buurt! Doe jij ook mee? 

De Sportweek kan voor verenigingen/aanbieders het moment zijn om de activiteiten van de club in de start van het seizoen goed te promoten en op de kaart te zetten.

Om clubs/verenigingen in de gemeente Epe hierin te ondersteunen brengen wij elk jaar de Sportweekkrant uit.

 

Wat houdt de Sportweekkrant in voor jou club/vereniging?

 

Wat moet ik hiervoor doen als club/vereniging

Vrijdag 15 september start de Nationale Sportweek. Deze duurt t/m 24 september.
Maak op een laagdrempelige manier kennis maken met het sport- en beweegaanbod bij jou in de buurt! Doe mee, want sport geeft je een boost!
10@10CHALLENGE VOOR SCHOLEN
Scholen kunnen de Sportweek vrijdag beginnen met de 10@10 challenge.