Het sportplatform van de gemeente Epe

Nieuws

Let’s Move

maandag 18 maart 2019

Vanaf 11 tot en met 30 maart doet Fysio Fit Veenstade mee met “Let’s move for a better world”. Een initiatief vanuit Technogym om mensen bewust te maken van de gevaren van overgewicht, obesitas en een inactieve leefstijl. Tijdens deze periode gaat FysioFit Veenstade zich inzetten voor het goede doel, en dat is: Heel Epe Beweegt!

Wij vinden dit natuurlijk hartstikke mooi en zijn trots dat wij gekozen zijn als het goede doel!

 

Heel Epe beweegt zet zich namelijk ook in om zoveel mogelijk mensen in de gemeente aan het bewegen te krijgen en te houden. In 2017 zijn wij ook gestart met de JOGG- aanpak. JOGG staat voor jongeren op gezond gewicht. Door het inzetten van de JOGG-methodiek wordt een gezonde en actieve leefstijl onder de jeugd gestimuleerd. Iets wat perfect aansluit op de “Let’s move for a better world” - campagne.

De “moves” kunnen worden verzameld door te sporten bij Fysio Fit Veenstade. Wanneer de club 1 miljoen moves verzamelt dan keert Technogym een leuke prijs uit aan het gekozen goede doel.

Op de foto staat het overzicht met alle activiteiten waar men aan mee kan doen.Wilt u ook moves verzamelen voor het goede doel? Neem dan contact op met FysioFit Veenstade. Verander ook uw eigen leefstijl en let’s move! Fysio Fit Veenstade gaat voor 1 miljoen moves!

 

https://fysiofitveenstade.nl/nieuws/fysio-fit-veenstade-gaat-voor-1-miljoen-moves

Recente nieuwsitems