Het sportplatform van de gemeente Epe

Nieuws

Kennismaken met sport tijdens de Schoolsportdagen 2019

woensdag 15 mei 2019

In de week van maandag 13 mei worden de Schoolsportdagen 2019 georganiseerd. Kinderen van groep 7 en 8 van de basisscholen in de gemeente maken op deze manier kennis met allerlei takken van sport. Ze kunnen meedoen met de uitdagende sportactiviteiten die in samenwerking met sportaanbieders in de gemeente georganiseerd worden. In totaal doen maar liefst 19 basisscholen mee en ruim 640 kinderen hebben zich opgegeven!

Dinsdag 14 mei was de eerste dag van de Schoolsportdagen. Op de velden van KCVO, VIOS Vaassen, sportpark Oosterhof, De Wieken en in-en om De Koekoek werd er door de kinderen enthousiast meegedaan met alle sportieve activiteiten. Donderdag 16 en vrijdag 17 mei zijn de Schoolsportdagen in Epe, op Sportpark De Wachtelenberg.

Voor de verenigingen en andere aanbieders zijn de schoolsportdagen een mooie gelegenheid zichzelf te presenteren aan de jeugd en te laten zien hoe mooi hun sport eigenlijk is. En zonder de medewerking van de sportaanbieders in de gemeente is het niet mogelijk om de schoolsportdagen te organiseren.

In totaal verlenen bijna twintig sportaanbieders hun medewerking aan de Schoolsportdagen. Zo kunnen maar liefst veertien verschillende sporten aangeboden worden.

De volgende aanbieders werken mee aan de schoolsportdagen:

C.S.V. VIOS Vaassen, MHC Epe, K.C.V.O., S.V. Epe, Regio`72, AV Cialfo, TC Vaassen, Ormi, BC`70 Veluwe, Fitnesscentrum Epe, CVO Vaassen, BASE, Taekwondoschool Martowirono, BC Epe, SV De prins der Nederlanden, Dojo Geoffrey en Budo Blok Vaassen.

Recente nieuwsitems