Het sportplatform van de gemeente Epe

Nieuws

Introductiedagen RSG NO Veluwe: prijsvraag Heel Epe Beweegt

donderdag 29 augustus 2019

Prijsvraag leerlingen RSG Noord-Veluwe

Wat leuk dat je aan de prijsvraag van ‘Hoe gebruik jij je bidon en drink je je water?’ van Heel Epe Beweegt mee wilt doen! Maar wat vragen we precies van je?

 

Tijdens de introductiedagen van het RSG hebben we aan alle leerlingen een bidon uitgedeeld. Tijdens het sporten is water namelijk een goede dorstlesser. Maar tijdens welke sporten of momenten gebruik jij je bidon nog meer? Kan je er bijvoorbeeld een coole truc mee en neem je dan je slok water? Of doe je aan een gave sport? Wij zijn erg benieuwd.

Maak er een vlog van (maximaal 20 seconden) en stuur deze vóór 11 oktober 2019 naar heelepebeweegt@koppelswoe.nl. De winnende vlog plaatsen we op de website van Heel Epe Beweegt en delen we via social media. Met het inzenden van je vlog ga je dus akkoord met het delen en dat je naam genoemd wordt.  

 

Voor de winnaar heeft Burnside Cablepark een coole prijs beschikbaar besteld. Stuur je vlog dus snel naar heelepebeweegt@koppelswoe.nl. Als je vragen hebt, mail of bel anders naar Larisa Brinkhoff van Heel Epe Beweegt op M 06- 26 720 951.

 

Recente nieuwsitems