Het sportplatform van de gemeente Epe

Nieuws

Kennismakingslessen VIOS in Vaassen!

dinsdag 17 september 2019

Kennismakingslessen VIOS in Vaassen!

In week 37 en 38 zijn voor de basisscholen in Vaassen kennismakingslessen voetbal voor groep 1 en 2 georganiseerd. Voetbalvereniging VIOS Vaassen organiseert deze kennismakingslessen i.s.m. de buurtsportcoaches van Heel Epe Beweegt. In totaal hebben 500 kinderen met de kennismakingslessen in deze twee weken meegedaan, en alle basisscholen in Vaassen deden mee! De voetbalvereniging hoopt met deze kennismakingslessen de kinderen van groep 1 en 2 enthousiast te krijgen voor het voetbalspelletje en nieuwe jeugdleden bij de vereniging te krijgen.

Speciaal voor de kinderen die nog te jong zijn (2,5 t/m 6 jaar) om lid te worden en/of competitie te spelen bij een voetbalvereniging biedt VIOS Vaassen een wekelijkse voetbaltraining aan, de VIOS Kidsclub. Naast de wekelijkse trainingen organiseert de vereniging meerdere leuke activiteiten, zoals het Kidsclub-event.

Het VIOS Kidsclub-event is zaterdag 21 september. Om 09.45 uur kunnen ouders hun kind aanmelden. Tijdens dit Kids-event staat plezier in bewegen en kennismaken met voetbal centraal. Naast het leren voetballen besteedt de vereniging ook aandacht aan andere leuke thema’s. Het Kidsclub-event wordt gehouden op de accommodatie van VIOS Vaassen aan de Woestijnweg 63 te Vaassen, van 09.45 – 11.00 uur. Alle kinderen in de leeftijd van 2,5 t/m 6 jaar zijn welkom!

Meer informatie over het event zie www.viosvaassen.nl.

Recente nieuwsitems