Het sportplatform van de gemeente Epe

Nieuws

Uniek Sporten: scholingsaanbod

woensdag 12 februari 2020

Uniek Sporten

In het kader van Uniek Sporten worden er door de gemeenten in het samenwerkingsverband van de Stedendriehoek verschillende trainingen aangeboden. Verenigingen in de gemeente Epe mogen zich aanmelden voor de verschillende scholingen die er nu gepland zijn.

 

datum

gemeente

scholing

aansluiting andere gemeente?

2-mrt

Voorst

autisme en gedragsproblemen

Ja

4-mrt

Lochem (Gorssel)

herkennen van grensoverschrijdend gedrag

ja

30-mrt

lochem (harfsen)

autisme en gedragsproblemen

ja

21-apr

Lochem

herkennen van grensoverschrijdend gedrag

ja

 

Ben jij trainer, vrijwilliger, coach of activiteitenbegeleider en ben je geinteresseerd in het scholingsaanbod. Meld je dan aan voor een van de scholingen via Epe@unieksporten.nl.

Buurtsportcoach Jeroen zorgt dan dat de aanmeldingen doorgestuurd worden naar de organisatie en dat de juiste informatie bij u terecht komt.

Inventarisatie scholingsaanbod

Om te achterhalen welke informatie- en scholingsbehoefte er bij de verenigingen leeft, hebben we een vragenlijst opgesteld.
Met de input die we hieruit ontvangen, proberen wij ons kennisuitwisselings- en scholingsprogramma van 2020 (en verder) zodanig vorm te geven dat dit goed aansluit bij de behoefte van de sportaanbieders in de regio.


Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 5-10 minuten. Klik op onderstaande link om de vragenlijst in te vullen:
https://nl.surveymonkey.com/r/NBCBFQ7

Vind je dat je niet de juiste persoon bent om hem in te vullen, schroom niet om de link door te sturen binnen de vereniging.

 


Recente nieuwsitems