Het sportplatform van de gemeente Epe

Nieuws

Nationale Sportweek 18 t/m 27 september

maandag 18 mei 2020


In september is het weer Nationale Sportweek, deze wordt dit jaar van 18 september t/m 27 september georganiseerd. 

Gezien het feit dat veel sportaanbieders nu weer de trainingen opstarten is de Sportweek wellicht een mooi moment om de activiteiten van de vereniging/club in de spotlights te zetten en ook de niet-leden naar jullie club te trekken. Heel Epe Beweegt grijpt de Nationale Sportweek aan om zoveel mogelijk sportkennismakingsaanbod van de sportaanbieders in de gemeente Epe te promoten.

Wat gaan we dit jaar doen:

 

Sportweekkrant

Dit jaar maken we wederom een Nationale Sportweekkrant. In de krant komt een agenda met alle activiteiten van aanbieders die georganiseerd worden in de Nationale Sportweek (en de week erna). Daarnaast lichten we interessante activiteiten extra uit. De krant gaat huis-aan-huis verspreid worden (oplage 13.000 ex.) en we gaan extra NSW-kranten op de scholen uit delen. Verder komt in de krant informatie te staan over de ontwikkelingen van sport, bewegen en gezondheid voor de doelgroep van 0 – 100 jaar, nieuwe activiteiten die door aanbieders georganiseerd worden en leuke feitjes en weetjes over sport, bewegen en gezonde leefstijl.

 

Aanmelden activiteiten/kennismakingsaanbod en speciale activiteiten in de Nationale sportweek:

Wij verwijzen in de krant nadrukkelijk naar de website www.heelepebeweegt.nl. Zorg dus dat uw vereniging te vinden is op hèt sportplatform van de gemeente. Staat uw vereniging hier nog niet bij, maak dan snel een account aan (https://bit.ly/2rKBiHZ).

Alle activiteiten op www.heelepebeweegt.nl die geplaatst zijn vóór 16 juli worden meegenomen in de activiteitenagenda in de krant. Wat niet voor deze datum, of te onvolledig binnen is, kan niet meer meegenomen worden in de krant. Het leukste aanbod zullen we belonen met extra aandacht in de Krant. De krant zal in de week van 7 september (week 37) verspreid gaan worden. Ter voorbeeld de krant van vorig jaar https://issuu.com/mdhuitgeverij/docs/nationale_sportweek_epe?fr=sMmJkYTEzMzM5

 

Sportweekjournaal

Het team van Heel Epe Beweegt zend op vrijdag 18 september om 18.00 uur hun eerste Heel Epe Beweegt-Sportjournaal uit. In het sportjournaal vertellen de buurtsportcoaches over het belang van bewegen en de gezonde leefstijl en wat dat met je doet. Natuurlijk komen de verschillende sportactiviteiten, die in de nationale sportweek plaatsvinden, ook aan bod.  We lichten wat activiteiten van te voren uit om te promoten, gaan tijdens de activiteiten langs om hier beelden van te maken en nemen interviews af. Gedurende de Sportweek zullen we meerdere journaals gaan maken.

Wij vragen aan jullie om leuke beelden (videomateriaal) over jullie activiteiten in te sturen, zodat het een beeld geeft van wat plaats gaat vinden bij jullie vereniging. Dit kunnen wij gebruiken om jullie activiteit te promoten via de krant, het sportjournaal en social media. Beeldmateriaal graag vóór 16 juli sturen via www.wetransfer.com aan j.delange@koppelswoe.nl

We hopen samen met jullie de verenigingen in de gemeente weer goed onder de aandacht te brengen en er gezamenlijk weer een mooie Sportweekkrant van te maken.

 

Voor vragen over de Nationale Sportweekkrant gemeente Epe 2020 kunt u contact opnemen met buurtsportcoach Vincent v.rotman@koppelswoe.nl

Recente nieuwsitems