Het sportplatform van de gemeente Epe

Nieuws

Herstart sport - en beweegactiviteiten voor doelgroep senioren/ouderen

woensdag 8 juli 2020

Herstart sport - en beweegactiviteiten voor doelgroep senioren/ouderen

In verband met de corona-maatregelen hebben veel activiteiten de afgelopen periode geen doorgang kunnen vinden. Door de versoepeling van maatregelen kunnen we weer steeds meer activiteiten oppakken. 

 

ZitFit

Wij zijn blij dat we in samenwerking met Viattence de ZitFit-activiteiten kunnen opstarten. Mooi om te melden is dat de succesvolle samenwerking met Viattence  voor een jaar verlengd is. 

Direct na onze zomervakantie zullen de ZitFit-activiteiten  gegeven worden door buurtsportcoach Tom, met start op 12 augustus. In 2020/2021 geeft Tom aan totaal vier groepen les, op locatie De Klaarbeek in Epe en De Speulbrink in Vaassen.

Walking basketbal
Basketbalvereniging Basketball All Stars Epe start op vrijdag 4 september weer met OldStars walking basketball in Epe. OldStars walking basketball is een variant van basketbal waarbij niet wordt hardgelopen. Wel wordt er gepasst, gedribbeld en geschoten met de originele basketbal. Het is daarom uitermate geschikt voor 55-plussers die op een gezonde manier en zonder blessuregevaar willen blijven bewegen.
Heel Epe Beweegt ondersteunt de vereniging bij het verzorgen van de trainingen.
De training is elke vrijdag (met start op vrijdag 4 september) van 10.00-10.45 uur in de PWA-hal aan de Sportlaan 1 in Epe. Meer informatie.

 

 

Foto: activiteit ZitFit 

Recente nieuwsitems