Het sportplatform van de gemeente Epe

Nieuws

Sport - en Beweegakkoord gemeente Epe 

woensdag 8 juli 2020

Sport - en Beweegakkoord gemeente Epe 

Daar is ie dan! Het Sport- en beweegakkoord van de gemeente Epe! We kunnen trots zijn op dit eindresultaat. Een akkoord dat samen met heel veel verschillende partners vanuit sport, onderwijs, welzijn en gezondheid tot stand is gekomen. Een akkoord met veel ambities en concrete acties en speerpunten. Hartelijk dank aan iedereen die een bijdrage heeft geleverd!

Welke rol past bij u?

Lees het Sport- en beweegakkoord (klik op de link voor het document) maar eens door en bedenk welke rol u ziet weggelegd voor uw vereniging of organisatie. Wilt u aanvoerder zijn en het initiatief nemen om een actie- of speerpunt uit te werken in een project? Wilt u speler zijn en samen met een lid van de begeleidingsgroep een plan opstellen? Of ziet u mogelijkheden om op een andere manier bij te dragen? Laat het de organisatie weten door een mail te sturen naar info@sportenbeweegakkoordepe.nl .

Feestelijke ondertekening

Een belangrijk moment is de ondertekening van het akkoord en de start van de uitvoering. We willen daar graag een feestelijk moment van maken. Die ondertekening vindt plaats tijdens de Nationale Sportweek op 22 september om 19:00 uur. Tekent u mee? Stuur dan alvast een mail naar info@sportenbeweegakkoordepe.nl . Dan zorgt de organisatie ervoor dat het logo van uw vereniging of organisatie een plek krijgt op het ‘tekenbord’.

Recente nieuwsitems