Het sportplatform van de gemeente Epe

Nieuws

Kennismakingslessen voetbal voor groep 1 en 2 in Vaassen!

maandag 7 september 2020

In week 38 en 39 organiseren de buurtsportcoaches i.s.m. voetbalvereniging VIOS Vaassen voor groepen 1 en 2 van de basisscholen in Vaassen kennismakingslessen voetbal.

In totaal doen ruim 250 kinderen van alle 6 basisscholen in Vaassen mee met de kennismakingslessen in deze twee weken. De voetbalvereniging hoopt met deze kennismakingslessen de kinderen van groep 1 en 2 enthousiast te krijgen voor het voetbalspelletje en nieuwe jeugdleden bij de vereniging te krijgen.

Speciaal voor de kinderen die nog te jong zijn (2,5 t/m 6 jaar) om lid te worden en/of competitie te spelen bij een voetbalvereniging biedt VIOS Vaassen een wekelijkse voetbaltraining aan, de VIOS Kidsclub. Naast de wekelijkse trainingen organiseert de vereniging meerdere leuke activiteiten, zoals het Kidsclub-event.

Het VIOS Kidsclub-event is zaterdag 26 september. Tijdens dit Kids-event staat plezier in bewegen en kennismaken met voetbal centraal. Naast het leren voetballen besteedt de vereniging ook aandacht aan andere leuke thema’s. Het Kidsclub-event wordt gehouden op de accommodatie van VIOS Vaassen aan de Woestijnweg 63 te Vaassen, van 09.15 – 10.45 uur (09.15-09.45 uur: 2 t/m 4 jaar, 10.00 – 10.45 uur: 5 & 6 jaar).

Meer informatie over het event zie http://www.viosvaassen.nl/teampagina/vios-kidsclub-op-zaterdag-ochtend  

 

Recente nieuwsitems