Het sportplatform van de gemeente Epe

Nieuws

Nationale Sportweek 2021, thema “Sport doet iets met je”.

dinsdag 13 april 2021

 

In september is het weer de Nationale Sportweek, deze wordt dit jaar van 17 september t/m 26 september georganiseerd. Heel Epe Beweegt start inmiddels met de voorbereidingen voor de Sportweek in de gemeente Epe. Net als de Club van het Jaar Verkiezing is de Sportweek ook weer een mooi moment om de (activiteiten van de) vereniging/club in de spotlights te zetten en ook de niet-leden naar jullie club te trekken. Heel Epe Beweegt grijpt de Nationale Sportweek aan om zoveel mogelijk sportkennismakingsaanbod van de sportaanbieders in de gemeente Epe te promoten.

www.nationalesportweek.nl

 

Wat gaan we dit jaar doen:

  • Sportweekkrant

Dit jaar maken we wederom een Nationale Sportweekkrant. In de krant komt een agenda met alle activiteiten van aanbieders die georganiseerd worden in de Nationale Sportweek (en de week erna). Daarnaast lichten we interessante activiteiten extra uit. De krant gaat huis-aan-huis verspreid worden (oplage 13.000 ex.) en we gaan extra NSW-kranten op de scholen uit delen. Verder komt in de krant informatie te staan over de ontwikkelingen van sport, bewegen en gezondheid voor de doelgroep van 0 – 100 jaar, nieuwe activiteiten die door aanbieders georganiseerd worden en leuke feitjes en weetjes over sport, bewegen en gezonde leefstijl.

Dit jaar heeft de redactie van de Sportweekkrant versterking van student Hugo Beugels (opleiding Sportkunde, Windesheim). Hugo zal zich t/m juni onder andere bezig houden met de content van de Sportweekkrant en het maken van een communicatieplan voor de Sportweek in de gemeente Epe. Hugo is inmiddels al bezig met het schrijven van een aantal leuke artikelen over activiteiten/ontwikkelingen bij enkele aanbieders. Nieuwe activiteiten, leuke ontwikkelingen of nieuwe initiatieven bij je club? Laat het ons weten!

 

Aanmelden activiteiten/kennismakingsaanbod en speciale activiteiten in de Nationale sportweek:

Wij verwijzen in de krant nadrukkelijk naar de website www.heelepebeweegt.nl. Zorg dus dat jouw vereniging te vinden is op het sportplatform van de gemeente. Staat uw vereniging hier nog niet bij, maak dan snel een account aan (https://bit.ly/2rKBiHZ).

Alle activiteiten op www.heelepebeweegt.nl die geplaatst zijn vóór 12 juli worden meegenomen in de activiteitenagenda in de krant. Het leukste aanbod zullen we belonen met extra aandacht in de Krant. De krant zal in de week van 13 september (week 37) verspreid gaan worden.

 

  • Sportweekjournaals

Het team van Heel Epe Beweegt zend op vrijdag 17 september om 18.00 uur het eerste Heel Epe Beweegt-Sportjournaal uit. In het sportjournaal vertellen de buurtsportcoaches over het belang van bewegen en de gezonde leefstijl en wat dat met je doet. Natuurlijk komen de verschillende sportactiviteiten, die in de nationale sportweek plaatsvinden, ruim aan bod. We lichten activiteiten van te voren uit om te promoten, gaan tijdens de activiteiten langs om hier beelden van te maken en nemen interviews af. Gedurende de Sportweek zullen we meerdere journaals gaan maken.

 

  • Winactie

Om de Sportweek nog meer te promoten organiseren we in twee weken voorafgaand aan de Sportweek een leuke winactie. Houdt onze socials hiervoor in de gaten.

 

  • Openingsevent

We kijken tevens of we een leuk openingsevent (mogelijk De Sprenge Trail) kunnen organiseren, maar dat is allemaal afhankelijk van de corona-maatregelen. Wordt vervolgd.

 We hopen samen met jullie (het aanbod van) de verenigingen in de gemeente goed onder de aandacht te brengen en er een mooie Sportweek 2021 van te maken.

 Voor vragen over de Nationale Sportweek gemeente Epe 2021 kunnen jullie contact opnemen met de ‘redactie’:

 Hugo Beugels, stagiair Sportweek 2021: h.beugels@koppelswoe.nl

Vincent Rotman, coördinator buurtsport (Heel Epe Beweegt): v.rotman@koppelswoe.nl

 

 

 

Recente nieuwsitems