Het sportplatform van de gemeente Epe

Nieuws

Terugblik drinkwatercampagne 2021

donderdag 17 juni 2021

Vanuit Heel Epe Beweegt stimuleren wij een actieve en gezonde leefstijl. Zeker nu zijn we ons allemaal bewust van hoe belangrijk gezondheid is. Het drinken van water helpt hierbij.

De #7dagenwaterchallenge valt onder de regionale samenwerking met de JOGG-gemeenten op de Noord-Veluwe. Vanuit deze samenwerking tussen 8 gemeenten trekken we gezamenlijk op om zoveel mogelijk mensen mee te laten doen met de challenge. Vanuit a deze gemeenten hebben in totaal 12.112 deelnemers meegedaan

Dit jaar is het tweede jaar dat we als gemeente Epe meededen met de 7dagenwaterchallenge. Onder andere via social media, promotie op de scholen en via persoonlijke filmpjes hebben we zoveel mogelijk mensen uitgedaagd om mee te doen met de challenge. Hoe leuk om te zeggen dat er dit jaar 1035 mensen hebben meegedaan met de 7dagenwaterchallene. Super!

Vanuit de #7dagenwaterchallenge is er onder de deelnemende gezinnen een gezinsprijs verloot. Deze is overhandigd aan de familie Betting (zie foto). Zij kregen een leuk gezinspakket met een grote glazen drinkwaterfles en 4 metalen drinkfles.

Ook was er een klassenprijs te winnen. Er hebben 6 scholen meegedaan. De klassenprijs ging naar de kinderen van groep 4/5 van de K.Norelschool in Epe. Alle kinderen kregen een dopper en daarbij kregen zij een stoeprand spel om op het schoolplein het spel stoepranden te kunnen spelen. Dit spel wordt op een later moment nog uitgereikt.

Ook de jongens van JO8 van SV Vaassen hebben meegedaan en hebben een mooie prijs gewonnen! (zie foto onder)

Voor iedereen die, individueel, vanuit school of vanuit de sportclub, mee heeft gedaan: superbedankt en leuk dat jullie meededen! En blijf gewoon lekker water drinken, want het is heerlijk en met de komende warme dagen lekker verkoelend.

 

 

 

 

Recente nieuwsitems