Het sportplatform van de gemeente Epe

Nieuws

Nieuwe sporten in de gemeente Epe!

dinsdag 31 augustus 2021

Rolstoelhandbal in de gemeente

18 SEPTEMBER OPEN DAG Rolstoelhandbal in de gemeente

Meedoen is belangrijker dan winnen!

Ben of ken jij iemand die vanwege een lichamelijke beperking of blessure niet meer de mogelijkheid heeft om hier in de omgeving te sporten in teamverband? Dan is dit bericht voor jou!

CVO start in samenwerking met het NHV met rolstoelhandbal. Wij organiseren op 18 september een opendag in sporthal de Wieken, waar jij kan kennis maken met deze sport. Uiteraard is iedereen welkom!

Bij vragen, stuur een mail naar rolstoelhandbalCVO@gmail.com

 

 

Parabadminton

Badminton club Epe (BC Epe) start met aanbod para badminton voor mensen met een lichamelijke én/of verstandelijke beperking. Dit onder leiding van (oud) professioneel beoefenaar van de sport, Marcel Smouter.

Zondag 19 september, in de Nationale Sportweek, Organiseert BC Epe een clinic voor de doelgroep in de PWA hal (sportlaan 1) te Epe.
Er zullen die dag 2 tot 4 clinics worden gegeven. Tijdens de clinic wordt je getraind door Marcel, wie op de trainer wordt op de vaste dagen. Je kan ervaren hoe het is om in een rolstoel te spelen óf juist leren hoe je staand (beter) kan spelen.

Kom langs bij deze unieke ervaring en maak kennis met je nieuwe trainingsmaatjes!
Geef je op via epe@unieksporten.nl of bel naar 06 36 22 06 41. Heb je vragen of problemen met vervoer? Stuur ook deze vragen door naar voorgaand mail adres.


MULTISPORTDAG

De inschrijving voor de Multisportdag voor doven en slechthorenden op zaterdag 2 oktober 2021 in Zwolle is open!

FJ Move, SportService Zwolle en Gehandicaptensport Nederland organiseren een Multisportdag speciaal voor doven en slechthorenden. Tijdens de Multisportdag kan iedereen die slechthorend of doof is gratis verschillende sporten uitproberen. Op het programma staan onder andere atletiek, voetbal, judo, kickboksen, padel, basketbal en volleybal. Daarnaast is er een toffe VR-belevenis mogelijk.

Iedereen die een sport wil uitproberen, is welkom. Van jong tot oud én met of zonder sportervaring. Tijdens deze dag zijn er dovetolken en tolken Nederlandse gebarentaal aanwezig.

Alle clinicgevers hebben ervaring met het geven van sportlessen aan doven of slechthorenden en zij hebben informatie ontvangen van ervaringsdeskundigen. Op deze manier kunnen zij de deelnemers op deze dag goed begeleiden en ook in de toekomst alle sporters uitnodigen bij hun sportclub.

Praktische informatie

Het volledige bericht en meer informatie is te vinden op: https://www.gehandicaptensport.nl/actueel/nieuws/1237/kom-verschillende-sporten-uitproberen-tijdens-de-multisportdag-voor-doven-en-slechthorenden


Filmpje van de vorige editie: https://www.youtube.com/watch?v=hwW10LeF-zs

Recente nieuwsitems