Het sportplatform van de gemeente Epe

Nieuws

Nationale Sportweek 17 t/m 26 september

woensdag 1 september 2021

Tijdens de Nationale Sportweek willen we zo veel mogelijk mensen inspireren om een leven lang te genieten van plezier van sport en bewegen. Van 17 tot en met 26 september zetten dit jaar landelijk in totaal honderden clubs, bonden, gemeenten en andere organisaties hun deuren open. Daarnaast zijn er host cities, waar extra veel sportactiviteiten plaatsvinden. Ook in de gemeente Epe is er van alles te doen.

Kick-off Nationale Sportweek gemeente Epe met de Sprenge Trail op 17 september

Op vrijdag 17 september vanaf 17.00 uur organiseren we samen met de basisscholen in Vaassen de Sprenge Trail 2021. Dit wordt de derde editie van de Sprenge Trail, die we samen met De Sprenge Vaassen organiseren. Vorig jaar heeft deze loop voor de kinderen niet plaatsgevonden i.v.m. corona. Dit jaar maken we er weer een leuke openingsactiviteit van de Sportweek van! De werving en promotie is inmiddels gestart op de scholen in Vaassen. We hopen dat zoveel mogelijk kinderen uit Vaassen meedoen!

 

Nationale Sportweekkrant gemeente Epe

Dit jaar hebben we een Nationale Sportweekkrant gemeente Epe gemaakt. In de krant staat de agenda met alle activiteiten van aanbieders die georganiseerd worden in de Nationale Sportweek (en de week erna). Daarnaast lichten we interessante activiteiten extra uit. De krant gaat huis-aan-huis verspreid worden. Bekijk hier alvast de online versie van de krant.

 

Sportkennismakingsactiviteiten in de Sportweek

Overzicht activiteiten Sportweek met locaties en tijden, klik hier

  

Sportjournaals in de Sportweek

Dit jaar komen de sportjournaals ook weer terug. Het team van Heel Epe Beweegt zend op vrijdag 17 september het eerste Heel Epe Beweegt-Sportjournaal uit. In het sportjournaal vertellen de buurtsportcoaches over het belang van bewegen en de gezonde leefstijl en wat dat met je doet. Natuurlijk komen de verschillende sportactiviteiten, die in de nationale sportweek plaatsvinden, ruim aan bod. We lichten activiteiten van te voren uit om te promoten, gaan tijdens de activiteiten langs om hier beelden van te maken en nemen diverse interviews af. Gedurende de Sportweek zullen we meerdere journaals gaan maken. De sportjournaals komen tot stand door onze samenwerking met Fred Reijckenberg, die zich met veel enthousiasme voor de verenigingen en voor ons inzet !

Recente nieuwsitems