Het sportplatform van de gemeente Epe

Nieuws

Vertrek Buurtsportcoach Tom bij Heel Epe Beweegt

maandag 4 oktober 2021

Na 8 jaar als buurtsportcoach in de gemeente Epe werkzaam te zijn geweest vertrekt buurtsportcoach Tom bij Team Heel Epe Beweegt.

Vanaf 1 oktober gaat Tom aan de slag bij de Verschoorschool in Nunspeet. Van de oorspronkelijke groep buurtsportcoaches die 8 jaar geleden aan het werk ging in onze gemeente is Tom de laatste die nu vertrekt.
Afscheidswoord van buurtsportcoach Tom:
Na 8 jaar is het zover, een NIEUWE uitdaging!
Vanaf 1 oktober ga ik aan de slag bij de Verschoorschool in Nunspeet om het sport- en bewegen op de speciaal onderwijs school nog meer te stimuleren.
Ik neem afscheid van Heel Epe Beweegt (Koppel-Swoe) waar ik op 1 september alweer 8 jaar lang met veel plezier als buurtsportcoach en in de kinderopvang heb gewerkt.
Verder neem ik afscheid van de hele gemeenschap in de gemeente Epe. In de afgelopen jaren heb ik zoveel kinderen, jongeren, ouders en senioren ontmoet en in beweging mogen brengen. Ik wil een ieder bedanken voor de fijne samenwerkingen!

Tom heeft zich in zijn periode bij Heel Epe Beweegt ontwikkeld van een beginnend buurtsportcoach vers van de CIOS-opleiding tot een ervaren en kundige coach met een talent voor lesgeven. Tom heeft een jaar geleden de start gemaakt met de lerarenopleiding Lichamelijke Opvoeding. Zijn vurige wens om in het beweegonderwijs terecht te komen wordt echter nu werkelijkheid, door de mogelijkheid die de Verschoorschool biedt.
Wij wensen Tom heel veel succes met zijn studie leraar Lichamelijke Opvoeding en vooral heel plezier in zijn baan in het speciaal onderwijs in Nunspeet!
Kan een afbeelding zijn van 3 mensen, staande mensen en buitenshuis

Recente nieuwsitems