Het sportplatform van de gemeente Epe

Nieuws

Vrijwilligersacademie Noord Oost Veluwe

maandag 4 oktober 2021

Vrijwilligersacademie Noord Oost Veluwe

 Nu de “corona-regels” versoepeld zijn en de vooruitzichten gunstig, gaat de Vrijwilligersacademie N.O.V. vanaf oktober weer van start. De Vrijwilligersacademie is er voor vrijwilligers en biedt workshops aan voor alle vrijwilligers die actief zijn in gemeente Epe, Heerde en Hattem. De Vrijwilligersacademie is een samenwerking tussen de vrijwilligersplatforms uit gemeente Heerde en Hattem en EpeDoet! 

Wanneer je als vrijwilliger actief bent, ongeacht in welke functie, kun je deelnemen aan het aanbod van de Vrijwilligersacademie. Er is veel kennis aanwezig en die willen we via de academie overbrengen en met elkaar delen. Want wanneer je als vrijwilliger actief bent, is het fijn als je de kans krijgt om jezelf en je talenten verder te ontwikkelen.

Workshops

Er staan de komende tijd weer verschillende leuke en leerzame workshops gepland.

  • Maandag 25 oktober: Herkennen en omgaan met laaggeletterdheid
  • Woensdag 10 november: Communicatie en sociale media
  • Donderdag 25 november: Omgaan met andere culturen
  • December: Herkennen en bespreekbaar maken van eenzaamheid

Meer informatie over de workshops en aanmelden voor de workshops kan via www.epedoet.nl/workshops

Gratis online workshops en webinars
Er staan ook nog steeds verschillende online workhops op de site. Thuiscursus EHBO, aanpak laaggeletterdheid, omgaan met dementie, zorgen over een kind, fondsenwerving, verantwoord alcohol schenken en verschillende webinars over vrijwilligerswerk en netwerken. De workshops vind je via www.epedoet.nl/workshops.

 

Recente nieuwsitems