Het sportplatform van de gemeente Epe

Nieuws

Nieuwe collega's bij team Heel Epe Beweegt

woensdag 8 december 2021

Sinds kort is team Heel Epe Beweegt aangevuld en uitgebreid met 2 nieuwe buurtsportcoaches: Amy van Zijtveld en Wilmer Rorije!

Zij stellen zich aan jullie voor:

 

Even voorstellen…Amy van Zijtveld.

Mijn naam is Amy van Zijtveld en ik ben sinds kort buurtsportcoach in de gemeente Epe. Als buurtsportcoach zal ik mij vooral richten op de scholen en de kinderopvang.

Vanaf schooljaar 2021-2022 komen er van het Nationaal Programma Onderwijs gelden vrij om door Corona opgelopen achterstanden in te lopen. Deze achterstanden zijn niet alleen cognitief maar ook fysiek en motorisch. Samen met de scholen en de kinderopvang zal ik door middel van sport en bewegen werken aan de ontwikkeling van de kinderen. Daarnaast zal ik ook zo veel mogelijk een gezonde leefstijl stimuleren.

Als buurtsportcoach zal ik mij onder andere bezighouden met activiteiten zoals AftersCool/UndersCool, Train de Trainer, pauzesport, sport en spel in de wijk en nog veel meer leuke activiteiten. Kan ik iets voor jou betekenen of kunnen wij samenwerken, ben ik te contacten via: a.vanzijtveld@koppelswoe.nl

Om zelf in beweging te blijven, doe ik al jaren aan judo. Daarnaast geef ik zelf ook judolessen aan kinderen van 2,5 t/m 16 jaar oud. Toch vind ik het ook erg leuk om aan de dans groepslessen in de sportschool deel te nemen.

 

Even voorstellen...Wilmer Rorije.

Mijn naam is Wilmer Rorije en ik ben 26 jaar. Per 1 december ben ik werkzaam als buurtsportcoach binnen het team Heel Epe Beweegt. Ik zal mij vooral focussen op de uitvoerende taken zoals Zitfit voor ouderen, Oldstars trajecten, Sport kenninsmakingstrajecten, sportdagen en vakantie activiteiten.

Naast deze functie ben ik maandag, dinsdag, woensdag en donderdag ochtend te vinden bij de VSO op Kindercentrum Kierewam.

Wat ik verder over mezelf kan vertellen is dat ik samen met mijn vriendin in het dorpje Wapenveld woon wat 10 kilometer van Epe afligt. Ik heb de opleiding Sport en Bewegen gevolgd op het Deltion in Zwolle waarna ik een periode als persoonlijk ondersteuner in de gehandicaptenzorg heb gewerkt.

In mijn vrije tijd voetbal ik bij de lokale voetbalclub W.Z.C. Wapenveld en mocht ik daarnaast nog tijd over houden vind ik het heerlijk om de fiets te pakken om door de bossen of over het asfalt een ritje te maken.

Zoals u leest heb ik zelf volop mogelijkheden tot sporten, als onderdeel van team Heel Epe Beweegt wil ik dit voor zoveel mogelijk inwoners van gemeente Epe creëren.

Kan ik hierin iets voor u betekenen of heeft u vragen/ideeën, ik ben te bereiken via w.rorije@koppelswoe.nl of 06-40 62 70 85.

 

 

 

Recente nieuwsitems