Het sportplatform van de gemeente Epe

Nieuws

Save the date! Sportcafé in de gemeente Epe

donderdag 14 april 2022

Op initiatief van het Lokaal Sport- en Beweegakkoord wordt er op 16 mei van 19.30 – 21.00 uur een Sportcafé in De Hezebrink in Emst georganiseerd.
Vanuit het sportakkoord gaan we voor Sterke Sportaanbieders en willen we hier vanuit het Sportcafé aan bijdragen. Tijdens deze avond komt er een inspirerende spreker met kennis over sport en ondernemen. Ook komen er verschillende lokale voorbeelden uit het sportakkoord aan bod en is er gelegenheid voor netwerken.
Graag nodigen we hier sportbestuurders, trainers en ondernemers voor uit. Zet het Sportcafé dus vast in de agenda! Een uitnodiging volgt nog.

 

Lokaal Sport- en Beweegakkoord

Het Lokaal Sport- en Beweegakkoord Epe is er voor iedereen in de gemeente Epe om zo iedereen op eigen niveau en eigen manier plezier te laten beleven aan sport en bewegen.

Heb je dus een goed initiatief om aan het sportplezier bij te kunnen dragen, dien dan voor 1 mei a.s. een aanvraag in via: info@sportenbeweegakkoordepe.nl. Op www.heelepebeweegt.nl is meer informatie te vinden over het indienen van een aanvraag.

 

Recente nieuwsitems