Het sportplatform van de gemeente Epe

Nieuws

Nationale Sportweek 2022, 16 t/m 25 september

woensdag 14 september 2022

NATIONALE SPORTWEEK 2022 Gemeente Epe
 
 
Van 16 t/m 25 september is de jaarlijkse Nationale Sportweek . Sport inspireert, sport verbindt en sport levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de samenleving en ieder individu. Kortom: ‘sport doet iets met je’. Dat is wederom het thema van de NOC*NSF Nationale Sportweek!
Kickoff Sportweek Epe met SPRENGE TRAIL 2022
Opvrijdag 16 september wordt de Nationale Sportweek afgetrapt met de Sprenge Trail, een loop voor alle kinderen van basisscholen in de gemeente! Dit jaar mogen de ouders ook meedoen!
De trail wordt gehouden bij kasteel De Cannenburch in #Vaassen , waar de kinderen en hun ouders mee kunnen rennen met de 500m (17.15uur), 1000m (17.30uur) of de 3000m (17.35 uur).
Verder hebben we diverse sportjournaals met daarin o.a. verslag van de activiteiten die in de Sportweek aan bod komen.
Last but not least: de Sportweekkrant gemeente Epe. Deze krant wordt deze week huis-aan-huis verspreid. In de krant staan de kennismakingsactiviteiten van verenigingen/clubs en meer informatie over sport, bewegen en gezonde leefstijl in de gemeente Epe.
Dank aan de sportaanbieders voor het organiseren van deze activiteiten!
Bekijk de digitale krant alvast hier:

https://issuu.com/mdhuitgeverij/docs/nsw_-_epe?fr=sMGMzNjEzMzM5

We wensen iedereen een mooie sportweek toe en hopen dat veel inwoners de weg naar de verenigingen en clubs zullen vinden!

 

Recente nieuwsitems