Het sportplatform van de gemeente Epe

Nieuws

Bijeenkomst subsidies voor sportverenigingen

woensdag 18 januari 2023

Maandag 6 februari 2023 organiseert de gemeente een bijeenkomst voor sportverenigingen. In deze bijeenkomst wordt u bijgepraat over het nieuwe subsidiebeleid voor verenigingen vanaf 2024 en de ‘Meedoen’ regeling. Daarnaast zal Ben Moonen van sportsubsidie.nl een workshop Financiële zelfredzaamheid voor sportverenigingen presenteren. Onder andere de BOSA regeling komt dan naar voren. Hieronder leest u meer over de workshop die Ben Moonen zal geven.

 

Subsidies en fondsen voor de sport

Als sportaanbieder ben je iedere dag bezig om jouw omgeving een beetje sportiever en leefbaarder te maken. Een leukere plek om te leven, te wonen en te werken, voor mensen met allerlei verschillende achtergronden en beperkingen. Wist je dat de kans dan óók groot is dat je in aanmerking komt voor allerlei subsidies en fondsen? Wil je daar meer over weten, meld je dan aan voor de themabijeenkomst ‘Subsidies en fondsen voor de sport’ die de gemeente Epe samen met Sportsubsidie.nl aanbiedt. Deze bijeenkomst is bedoeld om jullie inzicht te geven in de subsidiemogelijkheden van jouw vereniging. Na afloop heb je meer inzicht in je subsidiemogelijkheden, heb je meerdere regelingen en fondsen leren kennen en weet je waar je deze kunt vinden en wat er komt kijken bij het aanvragen van subsidies en fondsen. Ben Moonen van Sportsubsidie.nl is gespecialiseerd in fondsenwerving van sportprojecten en zal vanuit haar eigen ervaring tips en tricks delen.

 

Mocht u deze bijeenkomst graag willen bijwonen, dan kunt u zich opgeven middels onderstaande link. Let op er zijn maximaal 50 plekken beschikbaar. Iedere vereniging wordt uitgenodigd om met maximaal twee mensen aan te melden. Ook zou het prettig zijn wanneer u vragen over de diverse onderwerpen vooraf kenbaar maakt middels de volgende link. Meld u zich nu aan: https://forms.gle/WMMHsqVHacWFSzFT8

 

Programma maandag 6 februari bij CSV VIOS Woestijnweg 63 Vaassen

 

19.00 Inloop

19.15 Welkomstwoord wethouder Heere

19.20 Aandacht voor het nieuwe subsidiebeleid en de ‘Meedoen’ regeling

19.45 Pauze

20.00 Workshop Ben Moonen

21.15 Einde workshop en mogelijkheid tot vragen stellen

21.30 Mogelijkheid tot netwerken

 

Meer informatie over deze bijeenkomst? Neem dan contact op met Thomas Prins van de gemeente Epe via thomas.prins@epe.nl

 

Recente nieuwsitems