Het sportplatform van de gemeente Epe

Nieuws

Gezonde opVoeding

maandag 13 februari 2023

Gezonde opVoeding, JOGG-partner in onze gemeente

Een van de eerste JOGG-partners in onze gemeente was Eduna Educatie, in de persoon van Naomi Baas. Inmiddels heeft het bedrijf een nieuwe naam: Gezonde opVoeding.

Naomi vertelt hieronder over haar achtergrond en over Gezonde Opvoeding:

Gezonde opVoeding: De plek waar ‘voeding, pedagogiek & coaching’ samenkomt.

Mijn missie is meer gezondheid & balans voor jou

Afgelopen jaar heeft in het teken gestaan van de overstap van mijn oude bedrijfsnaam 'Eduna' naar mijn nieuwe bedrijfsnaam 'Gezonde opVoeding'. Inmiddels staat de nieuwe website online, zodat overzichtelijk is waarvoor je me kan benaderen. Als gewichtsconsulent- met specialisatie ‘Kind & Voeding’ en ‘Voeding en het gezin’ kan ik je begeleiden naar een gezondere leefstijl (zowel individueel als gezin). Als sociaal pedagogisch hulpverlener en pedagogisch coach denk ik graag met je mee over opvoedingsvragen. De uitdrukking ‘it takes a village to raise a child’, is niet zomaar ontstaan. Kinderen opvoeden en begrijpen kan soms lastig zijn. Als moeder merk ik dit zelf ook regelmatig en het kan dan prettig zijn wanneer iemand vanaf de zijlijn even praktisch met je meedenkt.

Op de website staat de webshop. Hier vind je verschillend educatief spel- en lesmateriaal voor scholen, instellingen en ouders. Onder het kopje ‘Academie’ vind je online trainingen die je lekker thuis vanaf je bank kan volgen. De training ‘Stoere Proever’ is speciaal ontwikkelt voor ouders die thuis worstelen met een kind wat eten nog lastig vindt. Je krijgt veel kennis en inzichten. Daarnaast ontvang je meerdere tools die jou en je kind helpen om stap voor stap weer te gaan genieten van eten. Zo komt de fijne sfeer weer terug aan tafel en krijgt je kind voldoende voedingsstoffen binnen voor zijn groei/ontwikkeling. Iets wat elke ouder graag wil voor zijn kind. 

Wil je graag een ouderavond, (kook)workshop, gastles of een webinar reserveren, neem gerust contact op voor de mogelijkheden. Ik ontmoet je graag. Alle informatie is ook terug te vinden op www.gezondeopvoeding.nl  

Met gezonde groet,

Naomi Baas

klantenservice@gezondeopvoeding.nl

www.gezondeopvoeding.nl

06-30681646
Recente nieuwsitems