Het sportplatform van de gemeente Epe

Over Heel Epe Beweegt

Heel Epe Beweegt werkt samen met diverse sportaanbieders in de gemeente Epe. Hierdoor kun jij door het jaar heen vrijblijvend kennismaken met verschillende sporten. Je kunt via heelepebeweegt heel veel sporten uitproberen, totdat je de sport vindt die bij je past! Heelepebeweegt is een middel om sportdeelname te stimuleren door het sportaanbod in de gemeente en de doelgroep bij elkaar te brengen. Het is een platform waarbij aanbieders hun sportaanbod kunnen presenteren aan de doelgroep. Deelnemers kunnen op hun beurt weer sport afnemen op de website. Een cursus, een clinic, een toernooi, een instuif, een hardloopwedstrijd, alles op één site.

De website van sportpas wordt beheerd door de buurtsportcoaches van het team HeelEpeBeweegt. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Vincent Rotman, Tel: 06-14218360, E-mail: v.rotman@koppelswoe.nl

Hoe werkt het?
Je meldt je aan via de knop inloggen rechtsboven in het scherm. De gegevens die we vragen hebben we nodig om je te kunnen informeren over de sport die je wilt doen. Nadat je je aangemeld hebt bekijk je het sportaanbod. Als er een sport bij zit die je leuk vindt geef je je op, door op de paarse INSCHRIJVEN knop te klikken helemaal rechts achter de rij gegevens over de cursus. In het vervolgscherm kun je je dan opgeven. Via je e-mail krijg je alle informatie die je nodig hebt. Ben je minderjarig, overleg dan wel even met je ouders, zij krijgen ook een bericht van elke inschrijving die jij doet. Vragen? Kijk eerst bij veelgestelde vragen.

Meedoen
Voordat je kunt inschrijven moet je eerst aanmelden voor een account. Na je aanmelding krijg je via je opgegeven e-mailadres alle informatie en kun je beginnen met inschrijven. Let op: bevestig je aanmelding account via het linkje in het bericht. Alle informatie ontvang je via het opgegeven e-mailadres. Bewaar deze mailtjes goed. Ze zijn het bewijs van inschrijving. Ook de aanbieders krijgen een mailtje zodat ze weten dat jij je hebt ingeschreven. Wanneer je je inschrijft wordt je ook bij alle lessen verwacht.

Meer weten over sporten?
Wil je meer weten over welke sporten er in Nederland allemaal zijn van Atletiek tot Zwemmen of een filmpje bekijken over de sport, doe dan de sportkeuzewijzer. Wil je direct zien welke sportaanbieders er zijn in de gemeente Epe zijn, klik hier en kijk of jouw favoriete sport er ook bij staat.