Het sportplatform van de gemeente Epe

Nieuws

bijeenkomst ‘Goed van start in het nieuwe sportseizoen’ op woensdag 22 september

Gepubliceerd op vrijdag 10 september 2021

Het nieuwe sportseizoen is (eindelijk) weer begonnen. Een nieuwe start met nieuwe uitdagingen en nieuwe kansen. In het kader van het Lokaal Sport – en Beweegakkoord organiseren we diverse bijeenkomsten voor verenigingen.

De eerstvolgende bijeenkomst die op het programma staat wordt georganiseerd in de Nationale Sportweek (17 t/m 26 september).

Dit is de bijeenkomst ‘Goed van start in het nieuwe sportseizoen’ op woensdag 22 september van 19.30 – 20.30 uur in Ron’s Sportcafé in de kantine van de PWA-hal in Epe.

Doel van de bijeenkomst is gezamenlijk kijken hoe de kantine geoptimaliseerd kan worden, door bv te kijken naar het aanbod, wat is de wens van de leden en bezoekers. Maar ook kijken we graag hoe de sportvereniging onderdeel kan worden van een gezondere leefomgeving. Dit doen we onder het genot van een hapje en drankje.

De bijeenkomst wordt georganiseerd vanuit Heel Epe Beweegt in samenwerking met Team:Fit en Ron’s Sportcafe. Team:Fit heeft veel ervaring in o.a. het gezonder en vitaler maken van sportlocaties. Want uiteindelijk is de derde helft net zo belangrijk als het sporten en bewegen zelf. Maar hoe kan je dit op een vernieuwde manier aanbieden, zodat ook de vereniging financieel sterker wordt? En hoe speel je als vereniging in op de maatschappelijke ontwikkelingen rondom verantwoord alcoholgebruik en rookvrije sportlocaties? Op deze vragen gaan we in. Heb je voorafgaande al vragen of onderwerpen waar je op in wilt gaan, laat dat gerust weten.

Geef je op via Vincent Rotman, v.rotman@koppelswoe.nl en laat je eventuele vragen al weten.

Ervaringen vanuit andere verenigingen rondom de samenwerking met Team:Fit zijn:

 

Opgeven voor de bijeenkomst kan t/m 21 september, via v.rotman@koppelswoe.nl.

 Graag tot ziens op woensdag 22 september!

Recente nieuwsitems