Het sportplatform van de gemeente Epe

Nieuws

Lokale Sportweek gemeente Epe 20 t/m 29 september 2024

Gepubliceerd op donderdag 16 mei 2024

In september wordt jaarlijks de Nationale Sportweek georganiseerd. I.v.m. de Olympische en Paralympische spelen organiseert het NOC*NSF zelf geen activatieweek. Lees meer hierover. Wel organiseren veel gemeenten zelf een lokale Sportweek. Zo ook de gemeente Epe.

 

De lokale Sportweek is dit jaar van 20 t/m 29 september.

Dit valt samen met de European Week of Sport, die is van 23 t/m 30 september.

September is weer de maand dat de schoolvakanties voorbij zijn, het sportseizoen weer gaat beginnen. Een uitgelezen mogelijkheid voor clubs om zich weer te profileren en activiteiten te promoten. Daar helpen wij graag bij!

 

Vrijdag 20 september aftrap lokale Sportweek

Inmiddels een traditie en al meerdere keren georganiseerd, De Sprenge Trail bij De Cannenburgh in Vaassen. De Sprenge Trail is een loop voor kinderen (en ouders, meesters en juffen) van de basisscholen. Er kan gekozen worden voor 500 meter, 1000 meter en 3000 meter. In samenwerking met vakdocente Janny Thomassen van De Sprenge Vaassen gaan we deze loop weer organiseren. Wij hopen natuurlijk weer op veel kinderen, ouders, juffen en meesters die mee gaan doen!

 

Sportweekkrant

Zoals jullie gewend zijn wordt er weer een jaarlijkse Sportweekkrant uitgebracht.

De Sportweek en bijbehorende Sportweekkrant biedt verenigingen en andere sportaanbieders de kans om zichzelf maar ook activiteiten van de club in the spotlights te zetten. Voor verenigingen die bv. nieuwe leden willen werven kan de krant uitstekend dienstdoen als promotiemiddel. De Sportweekkrant wordt in de week van 16 september huis-aan-huis verspreidt, dus perfect om een kennismakingsactiviteit, event of bijzondere ontwikkeling in de club kenbaar te maken.

 

Sportagenda

In de Sportweekkrant komt een paginagrote agenda met alle kennismakingsactiviteiten/events van de sportaanbieders in de gemeente.

Wil jij als vereniging, club of andere sportaanbieder een activiteit promoten en mogelijk meer leden werven, maak dan gebruik van het aanbod om de activiteit te plaatsen in de Sportweekkrant!

 

Hoe maak ik als sportvereniging/aanbieder mijn activiteit in de Sportweek kenbaar?

Meld je kennismakingsactiviteit of event aan op www.heelepebeweegt.nl. Via je account kun je de activiteit aanmelden op het sportplatform www.heelepebeweegt.nl. De activiteit komt dan in dit overzicht te staan.

Nog geen account? Maak er dan hier een aan.

 

Uiterlijke deadline voor aanmelden activiteiten en aanleveren content is 1 augustus. Dit is ook echt de uiterste deadline, i.v.m. aanleveren alle content bij de drukker/uitgeverij. Activiteiten die hierna pas kenbaar gemaakt worden komen niet meer mee in de krant. Wij verwijzen in de Sportweekkrant naar onze website dus zorg dat alle informatie hier juist en volledig opstaat.

 

Ruimte in de krant voor informatie over nieuwe activiteiten of ontwikkelingen binnen de clubs

In de Sportweekkrant reserveren wij extra ruimte om bv nieuwe activiteiten of leuke events vanuit de verenigingen extra toe te lichten.

Elk jaar willen we de krant voorzien van leuke interessante stukjes over sport en bewegen in de gemeente. Dus:

 

Laat mij dit dan weten. Wij zouden het mooi vinden als we in de krant zo meer kunnen laten zien wat er bij verenigingen/clubs gebeurt.

Disclaimer: let wel, er is beperkte ruimte in de krant>> bij veel input vanuit verenigingen kan dit betekenen dat er een keus gemaakt moet worden wat wel of niet geplaatst wordt

 

Bereik en promotie

De Sportweekkrant wordt huis-aan-huis verspreid in de gemeente Epe, in een oplage van 13.000. In de week voor de Sportweek wordt de krant verspreid.

De activiteiten in de Sportweek komen ook zoveel mogelijk terug via onze socials.

Ter inspiratie de Sportweekkrant van 2023: https://issuu.com/mdhuitgeverij/docs/nsw_epe?fr=xKAE9_zU1NQ

We hopen dat we samen met de clubs en verenigingen een mooie lokale Sportweek 2024 kunnen organiseren!

 

Recente nieuwsitems