Het sportplatform van de gemeente Epe

Nog geen account voor Sportpas.nl? Maak dan gratis een account aan! Met een account schrijf je in en blijf je op de hoogte van nieuwe activiteiten. Op je profielpagina selecteer je je sportwensen zodat sportorganisaties je een passend aanbod kunnen doen.

Bent u aanbieder en wilt u activiteiten plaatsen? Met een account vinden potentiële sporters uw aanbod. Uw kennismakingsaanbod wordt ook getoond op de Sportpas App!

Scholen vragen een schoolaccount aan om in te schrijven voor schoolsportactiviteiten of programma's cultuureducatie in de gemeente.

LET OP! Wij adviseren ouders deze functie spaarzaam te gebruiken. Het ouder account is een afwijkende procedure om voor elk kind een apart uniek account aan te maken. Gebruik voor elk kind eenvoudig de knop 'Aanmelden als deelnemer' vul de gegevens van uw eerste kind in, gebruik uw eigen e-mailadres daarbij voor beide velden en vul de gevraagde gegevens in. Na bevestiging van het eerste account klikt u vervolgens nogmaals op 'Aanmelden als deelnemer' en herhaalt u de procedure. Gebruik voor elk kind een ander wachtwoord.