Het sportplatform van de gemeente Epe

Kalender workshops/bijeenkomsten

Aanbod vanuit het Lokaal Sport- en Beweegakkoord en Epe Doet!

Het Lokaal Sport- en Beweegakkoord is een actieplan voor de toekomst van sporten en bewegen in de gemeente Epe. Om zo sport en bewegen een impuls te geven.

Naast het uitvoeren van lokale ideeën worden er ‘services’ aangeboden. Dit zijn workshops, trainingen en cursussen ter ondersteuning aan verenigingen en aanbieders.

 

Kalender bijeenkomsten, workshops en trainingen 2023

 

Voorstelling Kom op Nou Jongens

Vrijdag 15 september. Theaterzaal De Talter, Oldebroek.

Gezellige avond voor ouders en coaches van clubs uit Oldebroek en omgeving

Kinderen presteren bij de sportclub en op school het beste, als ze het plezier en zelfvertrouwen erin weten te houden. Maar dat kan in de praktijk een behoorlijke uitdaging zijn! Wat kun jij als vader of moeder doen? Daarover gaat de humoristisch theatervoorstelling ‘Kom op nou jongens!’, die op vrijdag 15 september 2023 in Oldebroek te zien is. Je krijgt handige tips. Het is een heerlijk avond uit. En de toegang is gratis (normaal €20)! Bestel nu je vrijkaartjes via www.positiefcoachen.nl/voorstellingen/oldebroek.

‘Kom op nou jongens!’ is de nieuwe theatervoorstelling van de stichting Positief Coachen. Bekend van ‘Wel winnen, hè!’ en ‘Dat schiet lekker op zo!’; de succesvolle voorstellingen die ook in onze regio te zien waren.

Over hoe je als ouders eraan kan bijdragen dat jullie kinderen goed kunnen presteren, minder snel afhaken en er minder ‘gedoe’ met ze is. Ook leuk en interessant voor de coaches en trainers.

Op vrijdag 15 september 2023 is ‘Kom op nou jongens!’ in Oldebroek te zien. Een unieke kans voor iedereen die het verhaal nog niet heeft meegekregen (of het nog een keer wil beleven). Want het is een humoristische theatervoorstelling, waarbij je handvatten krijgt die je meteen kunt gaan toepassen (trouwens ook op je werk en in je relatie!). En dankzij subsidie is de toegang gratis (normaal €20).

De uitvoering is in theaterzaal De Talter, van 20.15 tot circa 21.30 uur. Aangeboden vanuit het Lokaal Sportakkoord Oldebroek.

Kijk voor meer informatie, zoals de trailer, op www.positiefcoachen.nl/voorstellingen/oldebroek. Daar kun je meteen ook je vrijkaartjes bestellen!

Tot vrijdag 15 september! En uh…. vraag aan anderen bij de club of zij ook meegaan, dan maken we er een gezellig uitje van met z’n allen.

trailer: https://vimeo.com/842433100