Het sportplatform van de gemeente Epe

Nieuws

Kennismaking Karate

maandag 18 juli 2016

Vanaf augustus is René Smaal, huidig Europees Kampioen in zijn gewichtsklasse, gestart met het aanbieden van karatelessen in Vaassen. In een week tijd zullen alle leerlingen van groep drie en vier een gave kennismakingsles karate krijgen. Dit doet hij tijdens de reguliere gymlessen van de basisschool in week 37, van 12 t/m 16 september.



René Smaal, van het gelijknamige René Smaal Karate, heeft al jaren zijn eigen sportschool in Apeldoorn, maar gaat nu ook Vaassen bedienen. Om hier bekendheid aan te geven gaat hij zelf de basisscholen langs. Eerst alleen in Vaassen om te kijken hoe het aanslaat, wellicht later ook in andere kernen. Voor meer informatie over René Smaal klik hier .

Ninjamiddag
Aansluitend aan de kennismakingslessen organiseert René een gave Ninjamiddag tijdens de Nationale Sportweek, op dinsdagmiddag 19 september van 16:00 – 17:00 uur in de Koekoek in Vaassen. Tijdens deze middag leer je allemaal gave dingen; rollen en duiken als een echte ninja, blokkeren en weren van ‘ninja zwaarden’ en aanvallen als een echte ninja. Daarnaast leert René Smaal je allemaal geheime trucjes voor weerbaarheid. Mis deze gave middag niet en meld je snel aan via www.heelepebeweegt.nl

Recente nieuwsitems