Het sportplatform van de gemeente Epe

Nieuws

Sportieve aftrap zomervakantie: Straatvoetbaltoernooi voor jongeren op 16 juli in Vaassen.

donderdag 17 mei 2018

De laatste periode van het schooljaar is ingegaan, nog even en iedereen kan gaan genieten van een welverdiende rustperiode. Hoe leuk is het dan om samen met vrienden en/of vriendinnen de eerste vakantieweek te beginnen met een leuke sportieve activiteit?!

De buurtsportcoaches van Koppel-Swoe/Heel Epe Beweegt zijn op dit moment hard aan de slag met de organisatie van de 1e editie van het Straatvoetbaltoernooi die op maandag 16 juli gaat plaatsvinden. Het toernooi is speciaal voor de jeugd van 10 t/m 18 jaar in de gemeente Epe. Het toernooi wordt gespeeld op de straatstenen van het Marktplein in Vaassen.

De wedstrijden worden gespeeld in twee leeftijdscategorieën 10 – 14 jaar en 15 – 18 jaar. Zo voetbalt iedereen tegen zijn/haar leeftijdsgenoten. Elke wedstrijd wordt 4 tegen 4 gespeeld, zonder keeper. Elk team moet minimaal bestaan uit 5 spelers, zodat je minstens 1 wissel hebt. Geef je snel op want er is maar plek voor 8 teams per categorie , VOL=VOL! Wil je meedoen met een team, geef je dan op bij buurtsportcoach Tom Beekman, t.beekman@koppelswoe.nl. Vermeld hierbij per team: teamnaam, de namen + leeftijden spelers en de aanvoerder (+ telefoonnummer, email en woonadres). Opgeven voor het straatvoetbaltoernooi kan tot 2 juli 2018!

Recente nieuwsitems