Het sportplatform van de gemeente Epe

Nieuws

Zorgbeurs “LACHEND OUDER WORDEN”

maandag 16 april 2018

Op donderdag 19 april 2018 organiseert Zorgwinkel Epe, in samenwerking met de gemeente Epe, de Zorg Beurs “Lachend ouder worden”. Deze beurs is voor iedereen die te maken heeft met ‘ouder worden’: senioren, (para)medici, mantelzorgers, kinderen van ouderen etc. Kijken en ervaren hoe men ouder kan worden. Kijken naar welke mogelijkheden er zijn om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. Tijdens de beurs maakt u kennis met alle hulpmiddelen en al uw vragen worden graag door de standhouders beantwoord. Zij tonen hun producten en u wordt verwend met een mooie goodiebag.

Op de beurs staan diverse standhouders die hun producten laten zien en informatie geven over o.a.

kleine hulpmiddelen, scootmobielen en rollatoren, hoog laag bedden en speciale matrassen. Bezoekers kunnen gratis gezondheidstests en metingen ondergaan. Verder zijn er op de beurs heerlijke maaltijdproeverijen, koffie en gebak. Ook is er live muziek en amusement.

Op basis van ervaring wordt verwacht dat er veel vragen zijn over zorg, wonen, welzijn en gezondheid. De aanwezige organisaties willen deze vragen graag samen met u beantwoorden.

De beurs op donderdag 19 april 2018 wordt gehouden in zalencentrum De Keet Heerde (Eperweg 55, 8181 EV Heerde), van 10.00 tot 16.00 uur. Er is ruime gratis parkeergelegenheid en toegang is gratis.

Voor meer informatie of gratis kaarten kunt u contact opnemen met Zorgwinkel Epe https://bit.ly/2HtGKsv

 

Recente nieuwsitems