Het sportplatform van de gemeente Epe

Nieuws

Schoolsportdagen 2018

dinsdag 20 maart 2018

Het is alweer bijna zover…de Schoolsportdagen 2018 komen er aan!

Op dinsdag 22, donderdag 24 en vrijdag 25 mei kunnen de leerlingen van groep 7 en 8 van de basisscholen in de gemeente weer meedoen met allerlei leuke sportactiviteiten die in samenwerking met de verenigingen in de gemeente georganiseerd worden. De scholen hebben zich inmiddels ingeschreven voor de Schoolsportdagen. In totaal er 18 basisscholen mee, ruim 715 kinderen hebben zich opgegeven!

De voorbereidingen voor de Schoolsportdagen zijn in het najaar van 2017 al gestart. Een aantal van 21 sportaanbieders heeft aangegeven weer medewerking te verlenen aan de Schoolsportdagen. In totaal worden er 14 verschillende sporten aangeboden. De RSG Noord Oost-Veluwe verzorgt dit jaar ook weer een aantal sporten. Ruim 60 leerlingen van de RSG gaan in groepjes lesgeven in slagbal, wandklimmen en kickboksen.

Natuurlijk kunnen de schoolsportdagen niet bestaan zonder sponsors en vrijwilligers.

Albert Heijn draagt bij aan de Schoolsportdagen en sponsort de 150 gezonde lunchpakketten voor de vrijwilligers tijdens de drie dagen.

Autoschadebedrijf Steneker sponsort door middel van het beschikbaar stellen van hun bedrijfsbus, zodat alle lunchpakketten en materialen op hun plaats van bestemming gebracht kunnen worden.

Alle vrijwilligers op deze dag van groot belang, want zonder hen kunnen de schoolsportdagen niet georganiseerd worden!

Recente nieuwsitems