Het sportplatform van de gemeente Epe

Nieuws

Meer dan 255 nieuwe hulppieten tijdens jaarlijkse Pietengym in de gemeente Epe!

woensdag 13 december 2017

Meer dan 255 nieuwe hulppieten tijdens jaarlijkse Pietengym in de gemeente Epe! 

Op woensdag 22 en 29 november 2017 werd het jaarlijkse Pietengym georganiseerd.

Tijdens Pietengym wordt de gymzaal volgebouwd met leuke activiteiten die de kinderen moesten uitvoeren. Er werd over daken gelopen, van het dak af gesprongen, pakjes op het dak bezorgd, pakjes door de schoorsteen gegooid, gedanst, gezongen en nog veel meer! In Vaassen en Epe kwam zelfs Sinterklaas nog een kijkje nemen. Aan het einde van de Pietengym kregen de kinderen allemaal een Pietendiploma uitgereikt en zijn zij uitgeroepen tot een echte hulppiet.

De organisatie van de Pietengym in de gemeente Epe lag dit jaar weer in handen van de buurtsportcoaches Heel Epe Beweegt van Koppel in samenwerking met gymnastiekverenigingen Agios Vaassen, Hercules Epe en Gazelle Oene.

Nieuw dit jaar was de samenwerking met de RSG Noord-Veluwe. Bij de Pietengym in Epe kregen wij dit jaar goede ondersteuning van 20 leerlingen van de RSG N.O.- Veluwe, Dienstverlening & Producten. Deze 4e jaars-leerlingen hebben alle activiteiten voorbereid en uitgevoerd. Mooie samenwerking waarbij de leerlingen direct in de praktijk leren hoe zij activiteiten kunnen organiseren en uitvoeren. De leerlingen hebben erg goed hun best gedaan en deze dag tot een succes weten te maken.

Bekijk de leuke foto’s en filmpjes van de Pietengym op onze Facebook-pagina of ons Youtube-kanaal http://bit.ly/2Bzibb3

Pietengym Vaassen 

Pietengym Oene

Pietengym Epe

 

Recente nieuwsitems