Het sportplatform van de gemeente Epe

Nieuws

Kick-off van JOGG Epe (Jongeren op Gezond Gewicht) op het Kievitsveld in Emst!

zondag 9 september 2018

Op 28 augustus heeft de officiële start van JOGG Epe plaatsgevonden. Met de mooie en gemeende woorden van JOGG ambassadeur Juvat Westendorp 'wees lief voor elkaar' zijn de leerlingen met het nieuwe schooljaar van start gegaan.

Vanaf 10.00 uur zijn de eerstejaars leerlingen van de RSG N.O.-Veluwe gestart met hun introductie dagen. Tijdens verschillende rondes zijn de leerlingen volop in beweging geweest en hebben zij een actieve start van het schooljaar gehad. Een van de rondes was de dansworkshop met bekende danser en acteur Juvat Westendorp. Samen hebben zij een spetterende dans opgevoerd tijdens de officiële start van JOGG Epe. Dit na een kort woordje van conrector Ron Dorreboom en wethouder Lia De Waard-Oudesluijs voor de ongeveer 100 aanwezige jongeren.

Naast het 'lief zijn voor elkaar' was het motto zorg goed voor jezelf, zorg dat je lekker in je vel zit en sta open voor dingen waar je soms geen zin in hebt. Soms vallen dingen uiteindelijk best mee. En daarmee zijn de leerlingen enthousiast aan de dansworkshop begonnen. Met een mooi resultaat: de kick off van JOGG Epe!

Na deze kick off van JOGG zullen meer activiteiten voor de doelgroep van 0-19 jaar volgen om een gezonde en actieve leefstijl te stimuleren. Samen zorgen we voor de gezonde omgeving voor de jeugd van de gemeente Epe.

Recente nieuwsitems