Het sportplatform van de gemeente Epe

Nieuws

Open dag volleybalvereniging Jumbo van Andel – ORMI

donderdag 1 september 2016

Op zaterdag 10 september is de openingsdag van Jumbo van Andel – ORMI waarmee zij het nieuwe volleybalseizoen inluiden. Deze dag is tevens een open dag waarbij iedereen welkom is om kennis te maken met ORMI. ’s Ochtends zijn de allerjongsten van de vereniging te zien in een clinic met de damesteams, daarna vinden we de jeugdteams en in de middag komen de recreanten, dames- en herenteams in actie.Iedereen is welkom
Om ook de betrokkenheid en sportiviteit in Epe te stimuleren wordt deze openingsactiviteit voor Jumbo van Andel – ORMI gecombineerd met een open dag voor iedereen die belangstelling heeft. Iedereen kan komen kijken, sfeer proeven en kennis maken met de volleybalvereniging. In de week van 12 september zijn er open trainingen waarbij ORMI iedereen uitnodigt om nog beter kennis te maken met het spelletje en de vereniging.

Sportief, Ambiteus en Betrokken
De kernwaarden van de vereniging zijn Sportief, Ambitieus en Betrokken. De sportiviteit is vanzelfsprekend zichtbaar op deze dag, net als de waarde ambitieus; de hoogste teams spelen oefenwedstrijden om klaar te zijn voor het nieuwe seizoen. De betrokkenheid wordt zichtbaar in de diverse (senioren)teams die helpen bij de activiteiten, maar ook bij alle familie en vrienden die op deze dag komen aanmoedigen.

Ongelofelijke groei
Deze kernwaarden hebben er onder andere toe geleid dat er een ongelofelijke groei heeft plaatsgevonden bij de jeugdafdeling van Jumbo Van Andel – ORMI. In enkele jaren tijd is deze groep tussen de 6 en 12 jaar van 14 naar 100 leden gegaan. In de laatste twee jaar heeft de vereniging meer dan 90 nieuwe leden mogen verwelkomen en zijn ze nu weer boven het ledenaantal van 200 gekomen! Een enorme mijlpaal en ORMI hoopt alleen nog maar verder te groeien. Hopelijk heeft de geweldige prestatie van het Nederlands Dames Volleybalteam hier nog een mooie invloed op en kan ORMI over enkele jaren de nieuwe Lonneke Sloetjes of Celeste Plak naar de Olympische Spelen sturen!

Het programma
Het programma voor 10 september is als volgt:
9:30 – 10:30 uur              Clinic voor de leden tussen de 6 en 12 jaar (CMV-volleybal)
11:00 – 12:30 uur            Clinic en wedstrijden voor leden tussen de 12 en 18 jaar (jeugd)
13:00 – 15:00 uur            Wedstrijden recreanten, Dames 3 en Dames 4
15:30 – 17:30 uur            Wedstrijden Dames 1, Dames 2 en Heren 2Meer informatie
Meer informatie over deze dag en over Jumbo Van Andel – ORMI vindt u op www.ormi.nl of op facebook.com/volleybalverenigingormi

Recente nieuwsitems