Het sportplatform van de gemeente Epe

Nieuws

Let’s play! Jumbo van Andel 4x4 Cup 2018 gaat van start

dinsdag 10 juli 2018

De voorbereidingen voor de Jumbo van Andel 4x4 Cup 2018 zijn alweer in volle gang! Dit jaar wordt gestreden om de Cup op zaterdag 25 augustus. Noteer deze datum dus alvast!

De Jumbo van Andel 4x4 Cup is een spectaculair en flitsend voetbaltoernooi voor jongens en meisjes in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar. Een team mag je zelf samenstellen. Je bent dus niet gebonden aan een voetbalclub of vereniging.

Overleg met je vriendjes, vriendinnetjes, jongens en meisjes uit je buurt, neefjes en nichtjes en schrijf je in als team. Een team bestaat uit 4 of 5 jongens en meisjes van dezelfde leeftijd. Je voetbalt elke wedstrijd 4 tegen 4, maar er mag gewisseld worden. Er wordt gespeeld zonder keeper.

Een deel van de wedstrijden wordt gespeeld op een veld met een mega-voetbalboarding. Hierbij is de bal continu in beweging en kun je spectaculaire acties maken.

Bij het organiseren van een dergelijk evenement is veel hulp nodig. Gelukkig kan de organisatie rekenen op veel enthousiaste sponsoren en vrijwilligers. Hoofdsponsor Jumbo van Andel is ook dit jaar van de partij en daar is de organisatie erg blij mee.

Ben jij tussen 6 en 12 jaar en vind je voetballen leuk, schrijf je dan in en strijd mee om de Cup. Naast de Cup zijn er ook mooie prijzen te winnen. Deelname is gratis. Inschrijven kan via de website: www.4x4cup.nl.Op de site is ook informatie te vinden over de deelnemende teams, de spelregels en het programma.

Recente nieuwsitems