Het sportplatform van de gemeente Epe

Nieuws

Nationale Sportweek 2018

maandag 10 september 2018

Van 15 tot en met 29 september 2018 is de Nationale Sportweek. De Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF met als doel sporten en bewegen te promoten. De Sportweek laat zien hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is. De Nationale Sportweek valt samen met het moment waarop veel verenigingen en clubs hun deuren opnieuw openzetten: het sportseizoen gaat weer beginnen!

In 2018 bestaat de Nationale Sportweek 15 jaar. Daarom is deze editie van de NSW langer, groter en leuker dan ooit. Van 15 tot en met 29 september zullen diverse sportclubs en bonden de sport in het zonnetje zetten en hun deuren openen voor iedereen. Daarnaast zijn er dit jaar vijf speciale hostcities (Deventer, Groningen, Helmond en Heerenveen en Den Haag).

Heel Epe Beweegt grijpt de Nationale Sportweek aan om zoveel mogelijk sportkennismakingsaanbod van de sportaanbieders in de gemeente Epe in de spotlights te zetten. Daarom brengt Heel Epe Beweegt dit jaar wederom een Nationale Sportweekkrant uit.

In de Nationale Sportweek-krant staat onder meer informatie over het sportkennismakingsaanbod in de gemeente Epe tijdens de Nationale Sportweek. Daarnaast wordt er informatie geven over

Deze krant is in samenwerking met de sportaanbieders tot stand gekomen. De krant wordt in de week voorafgaand aan de Nationale Sportweek huis aan huis verspreid in de gemeente Epe.

Meer weten over de Nationale Sportweek, neem dan een kijkje op www.nationalesportweek.nl

Recente nieuwsitems