Het sportplatform van de gemeente Epe

Nieuws

Bijeenkomst Grenzeloos Actief op 23 april

maandag 16 april 2018

De mogelijkheden voor inwoners uit de gemeente Epe met een beperking of een (licht) verstandelijke beperking om te sporten en bewegen kunnen worden vergroot. De gemeente Epe en Kennispraktijk organiseren daarom op maandagavond 23 april een brainstormbijeenkomst Grenzeloos Actief (Aangepast sporten). Met andere gemeenten uit de regio wordt via Grenzeloos Actief toegewerkt naar meer regionale samenwerking op dit onderwerp. Doel is om uiteindelijk te komen tot een regionaal samenwerkingsplan.

Met Grenzeloos Actief wordt ingezet op regionale samenwerking en structuur waarmee de match tussen de vraag naar sport- en beweegactiviteiten en het beschikbare aanbod voor mensen met een beperking verbeterd wordt. Met maatwerk willen we binnen de regio bestaande structuren en partners op lokaal en regionaal niveau verbinden en versterken. Uiteindelijk moet dit leiden tot een regionaal samenwerkingsplan voor de komende jaren. Marja Nieuwenhuis (Kennispraktijk) begeleidt dit proces voor alle deelnemende gemeenten, zo ook in de gemeente Epe. Tijdens de bijeenkomst wordt onder leiding van Marja Nieuwenhuis de huidige situatie en de wensen en behoeften in kaart gebracht.

Heeft u op enige manier te maken met aangepast sporten, beroepsmatig of vrijwillig, dan nodigen wij u van harte uit om met ons mee te denken over dit onderwerp. De bijeenkomst Grenzeloos Actief vindt plaats op maandag 23 april (start 19:30 uur) in het Kulturhus EGW in Epe (Stationsstraat 25, Epe).

U kunt zich aanmelden voor de bijeenkomst door een mail te sturen naar v.rotman@koppelswoe.nl.

Recente nieuwsitems