Het sportplatform van de gemeente Epe

Nieuws

Pietengym in Vaassen levert meer dan 110 hulppietjes op!

donderdag 24 november 2016

Woensdag 23 november hebben er meer dan 110 kinderen uit de gemeente Epe meegedaan aan de pietentraining in Vaassen om het felbegeerde pietendiploma te halen. Er is door de deelnemers hard gewerkt om sinterklaas een handje te helpen.

Kinderen van de leeftijd 2 t/m 10 jaar konden het pietendiploma halen door een parcours te doorlopen van meer dan 12 onderdelen. Tijdens de training werd er over daken gelopen, van daken afgegleden, pakjes op het dak bezorgd, pakjes door schoorstenen gegooid, gedanst, gezongen en nog veel meer! Dit alles onder grote belangstelling van Sinterklaas en zijn pieten. Na afloop van de training kregen alle deelnemers het pietendiploma uitgereikt waarmee Sinterklaas er in de gemeente Epe weer heel veel nieuwe hulppietjes bij heeft gekregen.

De organisatie van de pietengym in Vaassen lag dit jaar in handen van de buurtsportcoaches van Koppel in samenwerking met gymnastiekvereniging Agios uit Vaassen. Op woensdag 30 november organiseren de buurtsportcoaches een pietengym in het Kulturhus te Oene in samenwerking met sportvereniging Gazelle Oene en op vrijdag 2 december wordt er in samenwerking met gymvereniging Hercules een pietengym georganiseerd in de Haverkamp te Epe. Wil jij hier nog aan meedoen? Meld je dan nu snel aan.

Compilatie video  

Recente nieuwsitems