Het sportplatform van de gemeente Epe

Nieuws

Sportprijs 2017

woensdag 13 december 2017

Stem tot en met 29 december op één van de genomineerden voor de Sportprijs 2017 en de ‘Heel Epe Beweegt’-prijs! Dit zijn de aanmoedigingsprijzen voor sportieve topsportprestaties en maatschappelijke sportinitiatieven of mensen die daaraan een bijzondere bijdrage leveren.

En de genomineerden zijn…

Sportprijs 2017

Desi van Emmerik
Desi is 15 jaar en scoort als resultaat van haar trainingen binnen de vereniging en in het nationale team  aanhoudend hoog op regionale, nationale en internationale kampioenschappen.

Nurija van Schoonhoven, PEC Zwolle
Nurija van Schoonhoven 19 jaar speelt bij PEC Zwolle vrouwen. Dit jaar heeft ze met Oranje vrouwen onder 19 een plek in de halve finale behaald. Hiermee heeft Oranje vrouwen onder 20 jaar ook plaatsing voor het WK in 2018 in Frankrijk gerealiseerd.

Sander van Looij, PEC Zwolle
Sander van Looij is 20 jaar. Hij speelde tot 2012 bij SV Epe. Er was belangstelling voor hem van zowel Vitesse als PEC Zwolle. Hij heeft voor de laatste gekozen. Sander trainde als 17-jarige al mee met de selectie. Dit seizoen maakt hij deel uit van het eerste elftal en kreeg een profcontract.

 

‘Heel Epe Beweegt-prijs’ 2017


Gisola Emster Veldtoertocht, Wielervereniging ‘Houdt de ketting strak’
Zaterdag 21 oktober jl werd voor de 17e keer de Gisola Emster Veldtoertocht verreden met als start en finish sportpark 't Hanendarp in Emst. De Veldtoertocht had al het predicaat "klassieker", maar nu dus ook het keurmerk "Extra Goed Geregeld", het hoogst haalbare binnen de NTFU.

Hangplektoernooi SV Vaassen
Het  hangplektoernooi van SV Vaassen wordt elk jaar in mei georganiseerd. In 2017 werd het voor de 15e keer georganiseerd. Het jongerenwerk van Koppel is hier ook nauw bij betrokken. Het toernooi is bestemd voor deelnemers die ouder zijn dan 15 jaar. Dit toernooi is ooit gestart naar een idee van Jan Rodijk, van SV Vaassen

Epe On Ice
Dit jaar vindt de elfde editie van Epe On Ice plaats. Jaarlijks trekt het zo’n 10.000 bezoekers waaronder 2500 basisschoolleerlingen. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door ruim 100 vrijwilligers en diverse sponsoren en is niet meer weg te denken uit de gemeente Epe.

Meer weten over de genomineerden? Kijk op www.epe.nl.

Over beide prijzen
Beide prijzen brengen bijzondere sportprestaties of sportinitiatieven uit het afgelopen jaar onder de aandacht. Als aanmoediging om vooral door te gaan, vanwege de uitmuntende prestatie of omdat zoveel andere mensen kunnen bewegen door dit initiatief. De gemeente Epe spreekt hiermee haar waardering uit.

Hoe kunt u stemmen
Stemmen kan vanaf 13 december via www.epe.nl. Uw keuze zal voor 50% meetellen in de uiteindelijke keuze voor de winnaar. De overige 50% wordt bepaald door de jury, met daarin onder andere Tiemen van der Kolk, de winnaar van vorig jaar. De prijzen worden uitgereikt tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie op maandag 8 januari 2018. 

Recente nieuwsitems