Het sportplatform van de gemeente Epe

Nieuws

Nationale Sportweek 2018

donderdag 17 mei 2018

In 2018 bestaat de Nationale Sportweek 15 jaar. Daarom is deze editie van de NSW langer, groter en leuker dan ooit! Van 15 tot en met 29 september zullen diverse sportclubs en bonden de sport in het zonnetje zetten en hun deuren openen voor iedereen. Daarnaast zijn er dit jaar vijf speciale hostcities (Deventer, Groningen en drie nog aan te kondigen steden). De Nationale Sportweek wordt dit jaar georganiseerd van 15 t/m 29 september. De Nationale Sportweek is dit jaar onderdeel van de Europese Week van de Sport!

Heel Epe Beweegt grijpt de Nationale Sportweek aan om zoveel mogelijk sportkennismakingsaanbod van de sportaanbieders in de gemeente Epe in de spotlights te zetten. Daarom brengt Heel Epe Beweegt dit jaar wederom een Nationale Sportweekkrant uit.

In de krant komt een agenda met alle activiteiten van aanbieders die georganiseerd worden in de Nationale Sportweek (en de week erna). Daarnaast lichten we interessante activiteiten extra uit. De krant gaat huis-aan-huis verspreid worden (oplage 13.000 ex.) en we gaan extra NSW-kranten op de scholen uit delen. Verder komt in de krant informatie te staan over de ontwikkelingen van sport, bewegen en gezondheid voor de doelgroep van 0 – 100 jaar, nieuwe activiteiten die door aanbieders georganiseerd worden en leuke feitjes en weetjes over sport en gezondheid.

Sportaanbieders die een mooi idee hebben voor een leuke kennismakingsactiviteit, open dag, open training voor een bepaalde doelgroep voor in de Nationale Sportweek, kunnen dit bij ons aanmelden op de website (https://bit.ly/2lWo2jz). De krant zal in de week van 10 september (week 37) verspreid gaan worden. We hopen ook dit jaar weer een mooie krant uit te brengen waar we het aanbod van de sportaanbieders in de gemeente in de Nationale sportweek (de sportaanbieders) extra aandacht kunnen geven.

Alle sportaanbieders hebben in week 20 een mail ontvangen van Heel Epe Beweegt m.b.t. het uitbrengen van de krant en de benodigde informatie en deadlines. Mail niet ontvangen? Neem dan contact op met Vincent Rotman, coördinator Buurtsport v.rotman@koppelswoe.nl

Meer informatie over de Nationale Sportweek: https://nationalesportweek.nl

 

Recente nieuwsitems