Het sportplatform van de gemeente Epe

Nieuws

Epe on Ice

maandag 7 december 2015

Epe on Ice is van vrijdag 11 december 2015 tot en met zondag 3 januari 2016. 

Schaatspas: ruim 3 weken onbeperkte toegang

Naast de reguliere schaatspas wordt er dit jaar ook een schaatspas aangeboden met schaatshuur. Met de reguliere pas heb je voor slechts 20 euro ruim 3 weken lang onbeperkt toegang tot de ijsbaan, inclusief alle disco-avonden. Voor de schaatspas met schaatshuur betaal je 35 euro.

Klik hier voor meer informatie en link naar het aanvraagformulier  (inclusief mogelijkheid om digitale pasfoto te uploaden).

schaatspas epe on ice

Voor de kids
Kidsbaan . Deze tweede ijsbaan is van kunststof, ligt volledig los van de grote kunstijsbaan, en is het domein van de allerkleinsten.
Kids on Ice : Voor kinderen van 4 tot 8 jaar is er elke zondag 'Kids on Ice' waarbij twee schaatsmeiden uit Epe de kinderen al spelenderwijs leren schaatsen.
Kindercurling . Op zaterdag 19 december is de Heggies Kinder Curling Cup met teams van 4 tegen 4. Naast de curling competitie kunnen de kinderen zich laten schminken, cupcakes versieren, kerststukjes maken, gratis pannenkoeken eten en er is een DJ om verzoekplaatjes bij aan te vragen. Schrijf je team in voor dinsdag 15 december in.
Mini-elfstedentocht . Op zaterdag 2 januari worden op een heus Elfstedenparcours 11 ronden/steden aangedaan om de ElfstedenStempelkaart vol te krijgen. Met klunen en het brugje van Bartlehiem is een ronde aangelegd door de ijsmeesters van de Elfsteden.

Voor tieners
'Tiener'disco
. Drive in Empire verzorgt tijdens Epe on Ice vier maal een spetterende disco voor alle 'tieners' vanaf 8 jaar. Eerst gewoon op vrijdagavond, maar dit seizoen is de tienerdisco vanwege de feestdagen verplaats naar de woensdag voor Kerst en de woensdag voor Oud & Nieuw.

Voor volwassenen en bedrijven
Op zondag 13 december kan men komen proeven op het culinaire  ‘Taste Epe on Ice’ , waar verschillende enthousiaste regionale ondernemers overheerlijke delicatessen presenteren.

Curling Cup . Regionale sponsoren nemen het met hun teams tegen elkaar op. Na diverse voorrondes is op zaterdag 2 januari de feestelijke finale van de Curling Cup. 

Recente nieuwsitems