Het sportplatform van de gemeente Epe

Nieuws

Sportkennismakingslessen op scholen

dinsdag 10 oktober 2017

Sportkennismakingslessen op scholen

In het najaar worden door sportaanbieders MDC Dans, Rene Smaal Karate en Atletiekvereniging Cialfo in samenwerking met Heel Epe Beweegt sportkennismakingslessen op diverse scholen georganiseerd.

Voor de scholen biedt is dit sportkennismakingsaanbod een mooie aanvulling op het reguliere aanbod voor de jeugd. Voor de aanbieders is het uitgelezen gelegenheid om de doelgroep te bereiken, kinderen kennis te laten maken met hun tak van sport en nieuwe leden te werven.  

MDC Dans uit Vaassen wil specifiek meer jongeren bereiken. In samenwerking met Heel Epe Beweegt wordt daarom een sportkennismakingstraject bij de RSG Noord-Veluwe georganiseerd.

Rene Smaal Karate biedt momenteel karate aan in De Koekoek in Vaassen. Omdat het de wens is van de club om de jongere kinderen warm te maken voor de sport zal op korte termijn een kennismakingstraject voor groep 3 en 4 starten.

Atletiekvereniging Cialfo heeft op woensdagmiddag 4 oktober al een zeer geslaagde Schoolatletiek-dag georganiseerd. Daarnaast is er een mooie samenwerking tussen de Atletiekunie, Av Cialfo en Heel Epe Beweegt ontstaan. Insteek van de samenwerking is alle kinderen van de basisscholen in de gemeente laten kennismaken met atletiek. Op dit moment is de organisatie in voorbereiding, de daadwerkelijke kennismakingslessen vinden plaats vanaf november. Binnenkort ontvangen de scholen van Heel Epe Beweegt de uitnodiging om gebruik te maken van dit atletiekaanbod.

Recente nieuwsitems