Het sportplatform van de gemeente Epe

Nieuws

VERTREK EN AFSCHEID COLLEGA LARISA

maandag 10 oktober 2022

27 september hebben we afscheid genomen van onze collega Larisa. Larisa was sinds 2018 JOGG-regisseur in onze gemeente en heeft de JOGG (Jongeren op Gezond Gewicht)-aanpak in onze gemeente opgezet en uitgevoerd.

Larisa heeft een andere functie in de JOGG-organisatie gekregen en gaat nu meer regionaal werken en andere gemeentes ondersteunen bij de JOGG-aanpak.

Larisa heeft zich de afgelopen jaren met veel passie, energie en enthousiasme ingezet om de JOGG-aanpak van de grond te krijgen en het netwerk hierin op te bouwen. En hier is ze zeker in geslaagd! Dit deed zij door meer samenwerking te creëren met lokale bedrijven, gezonde leefstijl promoten op scholen, de werkvloer, bij verenigingen en in wijk en buurt en het organiseren van diverse activiteiten in het kader van gezonde leefstijl. Onderdeel van de aanpak waren bv de diverse campagnes o.a. SnoepGroente-campagne, Drinkwaterchallenge en Week voor de gezonde Jeugd.

Verder zette Larisa zich in voor de Moedige Dialoog Epe (o.a. week van het geld) maar ook de Zomerschool Epe-Heerde met afgelopen zomer een geslaagde editie voor meer dan 100 kinderen die drie weken lang een programma kregen aangeboden.

Wij gaan Larisa heel erg missen en willen haar nogmaals danken voor al het werk dat zij in onze gemeente gedaan heeft! Larisa, heel veel plezier in je nieuwe baan en alle goeds voor de toekomst!

Larisa: "Uiteraard wil ik iedereen bedanken voor de samenwerkingen en de kansen die we samen op hebben kunnen pakken. Maar er is nog veel meer mogelijk en ik weet zeker dat we elkaar nog gaan ontmoeten. Een vast citaat van mij is altijd: samen maken we de omgeving gezonder! Bedankt!"

Collega Amy van Zijtveld wordt de nieuwe JOGG-regisseur in onze gemeente. De afgelopen periode was ze al gedeeltelijk JOGG-regisseur, nu gaat zij de functie volledig oppakken. Meer informatie over JOGG? Neem dan contact op met Amy van Zijtveld via a.vanzijtveld@koppelswoe.nl

Recente nieuwsitems