Het sportplatform van de gemeente Epe

Nieuws

In the spotlights...Praktijk Pietersen

vrijdag 10 maart 2023

Praktijk Pietersen is een moderne, laagdrempelige en breed georiënteerde praktijk.  Wij leveren hoogwaardige zorg op het gebied van fysiotherapie en acupunctuur. 

Naast de twee locaties in Apeldoorn zijn we in oktober 2022 gestart met een locatie in Epe. We zijn gevestigd binnen de locatie van SmartFit aan de W.G. van der Hulststraat 4 in Epe.

 

Ook in Epe zijn we een toegankelijke praktijk, waar iedereen zich thuis voelt.

Het is onze uitdaging om elke patiënt een passende behandeling te geven, om tot een optimaal resultaat te komen op korte en lange termijn. We behandelen op de praktijk in de behandelkamer, maar bijvoorbeeld ook in de sportzaal of bij patiënten thuis.  

 

Onderling werken we in de praktijk nauw samen. We hebben meerdere specialisaties in huis, maar kijken ook graag verder naar de mogelijkheden buiten de praktijk. 

Daarom willen we ons graag meer verdiepen en mengen in de mogelijkheden in Epe. Er zijn volop mogelijkheden voor sport/bewegen waar onze patiënten terecht zouden kunnen. Daarnaast zorgen we er natuurlijk ook voor dat de sportende mensen kunnen blijven sporten of na een blessure het sporten weer zo snel mogelijk, op een verantwoorde manier, kunnen oppakken. 

 

Uiteraard zijn we er ook voor de ouderen. We willen dat ze op een zo veilige manier prettig ouder kunnen worden. Daarbij is soms de begeleiding of behandeling van een fysiotherapeut erg welkom. Ook het ondersteunen/begeleiden van de (mantel)zorg behoort tot onze mogelijkheden. 

 

Natuurlijk zijn we er ook voor de bedrijven. We kunnen coachen, trainen, instructies geven over werkhoudingen, tiladviezen, werkplekinrichting etc. zodat iedereen op een prettige en verantwoorde manier zijn werk kan doen. Wat zorgt voor een fijne werksfeer met minder verzuim.

 

Kortom, wij staan overal voor open. Heb je en vraag waarbij wij je wellicht kunnen helpen neem dan contact met ons op, we denken graag met je mee! 

We zijn telefonisch bereikbaar via telelefoonnummer: 0578-745147 of neem een kijkje op onze website: www.praktijkpietersen.nl 

 


 

Recente nieuwsitems