Het sportplatform van de gemeente Epe

Nieuws

Terugblik Nationale Sportweek 2023

dinsdag 10 oktober 2023

SPORTWEEK 2023
De Nationale Sportweek 2023 zit erop! In meer dan 130 gemeenten openden sportaanbieders de deuren. Van open trainingen tot sportcongressen en van clinics tot sportmarkten met clubs uit de gemeenten.
In onze gemeente zijn er verschillende kennismakingsactiviteiten georganiseerd door de (sport)aanbieders/verenigingen. Zoals bv. badminton, hockey, tennis, voetbal en korfbal. Maar er waren ook grotere events. Voor elk wat wils!

-15 verenigingen/organisaties die activiteiten organiseerden in de Sportweek gemeente Epe en hiermee in de SPortagenda van de Sportweekkrant stonden.

- Editie 2023 van de Sportweekkrant, oplage 13.000 huis aan huis verspreid. Met hierin opgenomen de SPortagenda, informatie over sport, bewegen & gezondheid en activiteiten van clubs uitgelicht.

- Megakangoeroedag Regio 72 woensdag 20 september, 120 kids, met ondersteuning van buurtsportcoaches Niels en Amy.

- CVO Schoolhandbal groep 5 t/m 8 woensdag 20 september

- 23 september Landelijke Framerunning Cup Dirk Kuyt Foundation

- Opening Sportweek met De Sprenge Trail bij de Cannenburgh Vaassen: 130 kinderen en ouders/meesters/juffen die meededen.

De opening werd op enthousiaste wijze verzorgd door wethouder Annemiek van Loon.

Alle clubs/verenigingen/organisaties die hebben meegewerkt aan deze editie van de Sportweek Gemeente Epe : grote dank voor jullie medewerking!
De Nationale Sportweek is volgend jaar weer terug. En wel van 20 t/m 29 september 2024. Zet die datum alvast rood omcirkeld in de agenda. Wacht echter niet tot september volgend jaar. Zet jouw sport het hele jaar op de kaart!

Recente nieuwsitems