Het sportplatform van de gemeente Epe

Nieuws

Terugblik Schoolsportdagen groep 7/8 2019 op 14, 16 en 17 mei: kennismaken met sport!

woensdag 19 juni 2019

Het buurtsportteam van Heel Epe Beweegt kijkt terug op drie schitterende sportdagen op 14, 16 en 17 mei jl. in de gemeente Epe. Heel Epe beweegt wil alle vrijwilligers vanuit de sportaanbieders en studenten van ROC Aventus Apeldoorn bedanken voor het mogelijk maken van deze drie geweldige dagen! In totaal hebben 662 leerlingen van groep 7/8 van de basisscholen in de gemeente meegedaan met de schoolsportdagen.

Dank aan:

De ouderen die op dinsdag in De Koekoek sporten voor het beschikbaar stellen van de zaal; Sport- en Dorpscentrum Vaassen De Koekoek & De Wieken; BC Epe Badmintonclub voor het vrij maken van de zaal; EHBO Epe-Oene; EHBO Vaassen; Qualicateraar; WG van de Hulstschool en Hoge Weerdschool voor het beschikbaar stellen van de gymzaal in MFC Kleurrijk.

In het speciaal een dank aan de RSG N.O.-Veluwe voor het beschikbaar stellen en dekken van de kosten van de PWA-hal.

 

Super dat er dit jaar weer veel leerlingen uit groep 7 en 8 hebben meegedaan. Allemaal bedankt voor jullie enthousiasme en plezier. Verder dank aan alle docenten voor het verzorgen en verzamelen van de aanmeldingen van de kinderen en het ondersteunen van de groepjes kinderen op de dagen zelf. We hebben op de dagen zelf leuke en positieve reacties van jullie gekregen

De volgende sportaanbieders hebben dit jaar meegedaan aan de Schoolsportdagen:

CSV Vios Vaassen, KCVO Vaassen, Korfbalvereniging Regio '72, T.C. Vaassen, Volleybalvereniging Blok EVC, BC'70 Veluwe, Handbal CVO, Fysio Fit Veenstade, AV Cialfo, Basketball All Stars Epe, MHC Epe , Schietvereniging De prins der Nederlanden, Dojo Geoffrey, Budo-Blok Muay Thai K1 Kickboxing, SV Epe, Volleybalvereniging Ormi, Fitnesscentrum Epe, Taekwondo School Martowirono, BC Epe.

 

Recente nieuwsitems