Het sportplatform van de gemeente Epe

Nieuws

Uitbrengen van gemeentelijke Sportweekkrant in de Nationale Sportweek

woensdag 19 juni 2019

Van 20 tot en met 29 september wordt de Nationale Sportweek 2019 georganiseerd. Tijdens de week openen honderden sportclubs, sportbonden, gemeenten en andere organisaties hun deuren en verzorgen ze sportclinics, -toernooien en -demonstraties. Verenigingsleden worden uitgedaagd iemand mee te nemen naar zijn of haar club om samen de start van het sportseizoen te beleven. Want, samen sporten is leuk!

 

Om zoveel mogelijk sportkennismakingsaanbod van de sportaanbieders in de gemeente Epe in de spotlights te zetten, brengen we dit jaar weer een gemeentelijk Sportweekkrant uit.

In de krant komt een agenda met alle activiteiten van aanbieders die georganiseerd worden in de Nationale Sportweek.

 

Sportaanbieders kunnen hun activiteiten/kennismakingsaanbod en speciale activiteiten in de Nationale sportweek aanmelden op www.heelepebeweegt.nl:

 

• Wij verwijzen in de krant nadrukkelijk naar de website www.heelepebeweegt.nl. Zorg dus dat uw aanbod te vinden is op de website. Heeft uw vereniging/club nog geen account dan kan deze hier aangemaakt worden:  https://bit.ly/2rKBiHZ  

• Alle activiteiten op www.heelepebeweegt.nl die geplaatst zijn vóór 8 juli worden meegenomen in de activiteitenagenda in de krant. Wat niet voor deze datum, of te onvolledig binnen is, kan niet meer meegenomen worden in de krant.

• Het leukste aanbod zullen we belonen met extra aandacht in de Krant.

• De krant zal in de week van 16 september (week 38) verspreid gaan worden.

• De krant wordt ook op basisscholen verspreid.

 

Dus wilt u als vereniging/sportaanbieder in de Nationale Sportweek (nieuwe) kennismakingsactiviteiten van de vereniging promoten, geef het aanbod dan via de website aan ons door, uiterlijk 8 juli.

 

Ter voorbeeld de Sportweekkrant van 2018: https://bit.ly/2ZjTHdG

 

Meer informatie over de Nationale Sportweek: www.nationalesportweek.nl

 

 

Recente nieuwsitems