Het sportplatform van de gemeente Epe

Nieuws

Nationale Sportweek 18 t/m 27 september

donderdag 3 september 2020

De Nationale Sportweek, van 18 t/m 27 september 2020

Sport bepaalt mede wie we zijn, wat we doen, waar en wanneer. En vooral ook, met wie we dat doen. Deelnemen aan sport en bewegen betekent vaak deelnemen aan de maatschappij. Sportclubs spelen daarbij een cruciale rol en zijn een ontmoetingsplek voor allerlei mensen. We winnen veel met sport.

Sportbonden, clubs, scholen, sportfederaties en gemeenten maken dit mede mogelijk. Elke Nederlander de sportclub of sport die bij hem of haar past & elke buurt een open club, dat is het doel van sportpromotie. Dit houdt in zo veel mogelijk mensen in Nederland duurzaam aan het sporten en sportief bewegen te krijgen op een manier die bij hem of haar past. Daarom wordt de Nationale Sportweek al 17 jaar georganiseerd!

Met de Nationale Sportweek willen we zo veel mogelijk mensen inspireren om een leven lang te genieten van plezier van sport en bewegen. Van 18 tot en met 27 september zetten dit jaar in totaal honderden clubs, bonden, gemeenten en andere organisaties hun deuren open.

 

Wat staat er op stapel in de Nationale Sportweek gemeente Epe?

  • Diverse sportaanbieders komen met leuk en divers kennismakingsaanbod.
  • Er komt een Sportweekkrant, met artikeltjes over sport en bewegen, uitgelicht aanbod van verenigingen en natuurlijk de agenda met alle sportieve activiteiten die er te doen zijn.
  • Daarnaast maken we in samenwerking met Vaassen Actief meerdere sportjournaals waarin we de Sportweek doornemen en laten zien wat er gebeurt.

 

De Sportweekkrant in de gemeente Epe is inmiddels verspreid. Voor de digitale versie van de krant klik hier

Recente nieuwsitems