Het sportplatform van de gemeente Epe

Nieuws

Nationale Sportweek 2022, 16 t/m 25 september

dinsdag 24 mei 2022

Van 16 t/m 25 september is de jaarlijkse Nationale Sportweek. Tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek van 16 tot en met 25 september laten heel Nederland zien dat iedereen kan genieten van sport en beweging. Want sport inspireert, sport verbindt en sport levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de samenleving en ieder individu. Kortom: ‘sport doet iets met je’. Dat is wederom het thema van de NOC*NSF Nationale Sportweek! Heel Epe Beweegt grijpt de Nationale Sportweek aan om de verenigingen in de spotlights te zetten.

 

Sportweekkrant

Verenigingen/sportaanbieders kunnen de Sportweek gebruiken om hun vereniging en (nieuw) aanbod te promoten.

Voorafgaand aan de Sportweek wordt de jaarlijkse Sportweekkrant gemeente Epe gemaakt en verspreid.

In de krant komt een agenda met alle activiteiten van aanbieders die georganiseerd worden in de Nationale Sportweek (en de week erna). Daarnaast lichten we interessante activiteiten extra uit. De krant gaat huis-aan-huis verspreid worden (oplage 13.000 ex.). Verder komt in de krant informatie te staan over de ontwikkelingen van sport, bewegen en gezondheid voor de doelgroep van 0 – 100 jaar, nieuwe activiteiten die door aanbieders georganiseerd worden en leuke feitjes en weetjes over sport, bewegen en gezonde leefstijl.

Nieuwe activiteiten, leuke ontwikkelingen of nieuwe initiatieven bij je club? Laat het ons weten!

 Aanmelden activiteiten/kennismakingsaanbod en speciale activiteiten in de Nationale sportweek:

Wij verwijzen in de krant nadrukkelijk naar de website www.heelepebeweegt.nl. Zorg dus dat jouw vereniging te vinden is op het sportplatform van de gemeente. Staat de vereniging hier nog niet bij, maak dan snel een account aan (https://bit.ly/2rKBiHZ). Alle activiteiten op www.heelepebeweegt.nl die geplaatst zijn vóór 1 augustus worden meegenomen in de activiteitenagenda in de krant. Het leukste aanbod zullen we belonen met extra aandacht in de krant. De krant zal in de week van 12 september (week 37) verspreid gaan worden.

Bekijk hier de Sportweekkrant van vorig jaar: https://issuu.com/mdhuitgeverij/docs/20200402_20210901?fr=sOTQ5MzEzMzM5

 

Sportweekjournaals in de Sportweek

Samen met Fred Rijckenberg zijn we weer voornemens om een aantal sportweekjournaals te maken. In de sportweekjournaals komen de activiteiten in de Sportweek aan bod, krijgen verenigingen een podium en leuken we de journaals op met interessante nieuwsitems.

 

Winactie

In de Sportweek houden we een leuke winactie, hierbij maken we een mooie koppeling met het WK Volleybal 2022. Houd voor deze winactie in september onze socials in de gaten!

 

Openingsevent Sprenge Trail

Samen met Janny Thomassen van obs De Sprenge Vaassen kijken we weer naar het organiseren van een nieuwe editie van De Sprenge Trail, een loop voor de kinderen van de basisscholen in Vaassen.

We hopen samen met jullie (het aanbod van) de verenigingen in de gemeente goed onder de aandacht te brengen en er een mooie Sportweek 2022 van te maken.

Voor vragen over de Nationale Sportweek gemeente Epe 2022 kunnen jullie contact opnemen met buurtsportcoach Vincent, v.rotman@koppelswoe.nl. Leuke ideeën, tips over (nieuwe) activiteiten of leuke feitjes/weetjes over sport en bewegen in de gemeente? Laat het ons weten. Wij gaan in elk geval weer voor een mooie en sportieve week in de gemeente!

 

 

 

Lees meer over de Nationale Sportweek 2022: www.nocnsf.nl

 

Recente nieuwsitems