Het sportplatform van de gemeente Epe

Nieuws

Even voorstellen....

donderdag 7 juli 2022

EVEN VOORSTELLEN 
Mijn naam is Niels Elijzen, 23 jaar en woonachtig in Loenen.
Ik studeer momenteel nog Sportkunde aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, hier hoop ik binnenkort af te studeren (update: Niels is inmiddels afgestudeerd en heeft zijn bachelor behaald).
Vanaf 20 juni 2022 ben ik in dienst bij Koppel-Swoe als buurtsportcoach in de gemeente Epe. Als buurtsportcoach zal ik mij vooral richten op sport in de wijk, VSO/BSO en de methode beweegwijs bij ’t Mozaïek in Vaassen.
Ik ben werkzaam van maandag tot en met donderdag.
Ik vind het belangrijk dat sport en bewegen voor iedereen toegankelijk is, of je nu jong of oud bent, arm of rijk, autochtoon of allochtoon. Sport en bewegen is voor iedereen. In mijn werk bij Koppel-Swoe hoop ik zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen en te houden.
Om zelf in beweging te komen en te blijven voetbal ik al jaren bij VV Loenermark, een voetbalclub in mijn eigen dorp. In de zomermaanden vind ik het leuk om een balletje te slaan en om met de mountainbike door het bos te fietsen.
Kunnen wij samenwerken, kan ik iets voor jou betekenen of wil je meer over mij weten? Ik ben te contacten via n.elijzen@koppelswoe.nl of via 06-57590050.
Ik hoop iedereen snel te zien en spreken.

Recente nieuwsitems