Het sportplatform van de gemeente Epe

Nieuws

Lokaal Sport - en Beweegakkoord

vrijdag 13 mei 2022

Lokaal Sport- en Beweegakkoord

Bij het Lokaal Sport- en Beweegakkoord zijn er weer mooie initiatieven ingediend en goedgekeurd, waarmee weer meer inwoners van de gemeente Epe in beweging kunnen komen. 1 mei jl. was weer een deadline voor het indienen van aanvragen voor het lokaal sport- en beweegakkoord. Aanvragen die ingediend en goedgekeurd zijn, zijn:

  • Aanschaf van paintball materiaal voor de sport- en speluitleen van Heel Epe Beweegt. Met deze set kunnen paintball activiteiten vanuit verschillende sportaanbieders aangeboden gaan worden.
  • Ondersteuning voor het project snowfever, waarbij  mensen met een niet aangeboren hersenletsel de mogelijkheid krijgen om een week te gaan skiën/ snowboarden. Het sportakkoord ondersteunt het voorbereidingstraject om deze mensen ‘sneeuwfit’ te krijgen voorafgaande aan deze week.
  • Ondersteuning bij de activiteit ‘zwemmen voor mensen met een beperking’ vanuit De koekoek en Uniek Sporten.
  • Bewegwijzering voor de wandelroute ‘Epe in Beeld’ vanuit Heel Epe Beweegt en de VVV. Een wandelroute van 4,4 km waarmee inwoners dagelijks de beweegnorm mee kunnen halen.
  • Ondersteuning bij het onderzoek van TV Epe rondom aanboduitbreiding. 

 

Voor 2022 is er nog uitvoeringsbudget over. De volgende deadline waarvoor weer aanvragen ingediend moeten worden is 1 september 2022. Heb je een idee? Stuur een aanvraag naar: info@sportenbeweegakkoordepe.nl

Ook kunnen er nog services, dit zijn trainingen, cursussen ed., aangevraagd worden. Zit je vanuit je vereniging met een vraagstuk? De services bieden ondersteuning.

Bekijk hier de agenda van alle cursussen, workshops en trainingen.

Of neem een kijkje op de pagina van de Vrijwilligersacademie van EpeDoet

Recente nieuwsitems